Asenana Sezaryen doğum çantasında neler olmalı tecrübeli anneler🤍🤍 Bir de valize mı hazırlamak gerekir yoksa bebek için aldığım sırt çantasına hazırlasam olur mu sizce
Tugbasahin07 Asenana valiz felan hic gerekli değil canım.hasta bezi ve yatak bezi iki üç tane .iki üç pijama takımı gecelik falaniste.zaten iç çamaşır pek kullanılmıyor hastaneden çıkarken temiz bir tane alsan giymek için olur.ben pek kendime birşey almadım ve posete koydum.
Ummuhan4934 Asenana Şimdiden pandemi nedeniyle ilk yanıma almak için düşündüğüm şeyler çarşaf takımı kolanya dezenfekten havlu bebeğe çarşaf sonra gerekli olanları alırım 😒
Taabyyy Asenana bir kaç gün evvel sezaryan olan biri olarak, depend, iki adet pijama, emzirme sütyeni yeterli sizin için ben başka.bisey kullanmadım diyebilirim. Zaten bir gün gibi kısa bir sürede çıkılıyor.
Mucizem_mmm Hepsi bir arada bulunsun diye ufak boy valize koydum arabada duruyor valiz 39+2 yiz ayrı ayrı çanta ile uğraşmayalım diye o şekilde yaptım az ve öz eşya zaten 1 gece tutuyorlar ekstra bir şey olursa evden getirilir🤲🏽🥰