UmayDuruMom Kullananlar genellikle nereden vuruyorlar ben hap kullanıyordum 34den sonra iğneye başladım 6 kere vurdum bu zamana kadar ama sadece 1 tanesini kolumdan 5 tanesini karnımdan vurdum hep karnımdan vurdam sıkıntı olur mu
Turtaliblog UmayDuruMom hayır canım ister kol ister bacak ister göbekten vurabilirsin. Ben 7 ayıma kadar göbekten vuruldum ama artık bacağa geçtim
Zeynepahmett UmayDuruMom canım ilk gebeligimde de 9 ay boyunca karnıma yaptım hiç bir sıkıntı olmadı şimdi de 14 haftaligim karnıma yapıyorum yine. Bir sıkıntı olmuyor hatta kol ve bacaklara göre daha az ağrıyor
UmayDuruMom Turtaliblog bacak en çok ağrıyan yer değilmi benim son haftalarım zaten göbekten devam o zaman bide yanlış yrtddn vururum göbekten birşey olur diye korkuyorum
UmayDuruMom Zeynepahmett aynen yanması çabuk geçiyor ve ağrı olmuyor gün içinde kolda ağrı yaptı benim
Zeynepahmett UmayDuruMom hiç kol ve bacak denemedim bile canım herkes çok ağridiğını söylüyor. Ben ilk hamileligmde bebek hareket edince iğne göbeğin içindeyken çok korkuyordum. Bunu doktora söyleyince gülmüştü bebek senin kaç kat göbeğinin derinliğinde demişti. Yani korkma bir şey olmuyor
Turtaliblog UmayDuruMom valla açık söylemek gerekirse bana da bacak daha zor geldi. Göbekten daha kolay ve az acılıydı. Bacağımdan yaptığımda canımın daha çok yandığını hissettim. Karın büyüdükçe nedense psikolojik olarak göbekten vurmak endişe veriyor ama deri altı iğnesi olduğu için herhangi bir sakıncası yokmuş bebeğe değmesi falan imkansız yani. Korkma. Çok geçmiş olsun.