Hdmir Gececi anne adaylarıı kaç kilo ile hamile kaldınuz kaç kilo aldınız? Yemeklerle aranız nasıl? Ben 49 kilo ile hamile kaldım şuan 52 kiloyum yemek yemek yemek görmek işkenceydi ama şimdi yedikçe doymayanlardanımmmmm
HamzaMoms Hdmir 25 haftalıgım 60 ile hamile kaldım 8 kilo ekledim üstüne 🙈🤦🏻♀️ Biraz hızlı gidiyoruz birden alıyorum anlamadan tabi ödem falanda etkiliyor
rumeysaa1 Hdmir 44 ile hamile kaldım 30. haftadayım 56 kiloyum aşırı iştahım arttı son trimester olduğundan herhalde 😂😂 ilk aylar ve ortasında iştahım yoktu
d190516 Hdmir ilk oğlumda 58 le hamile kaldım 7 buçuk kilo aldım bu oğlumda 60 la hamile kaldım 7 7 buçuk kilo aldım 38+4 haftalığım salı günü doğumum var 🙃
Cglrtgce Hdmir 60 ile hamile kaldım suan 24 haftalik 64 olmusum doktor 1 kilo fazladan almışsın gerek yoktu dedi kaçta bitiririm bilmem 😑😕
Bernaabak Hamileliğimi ilk öğrendiğimde 65 kiloydum ilk 3 ay yiyemediğim ve iftifra sıkıntım olduğum için 57 kiloya düştüm şu an 5 gün sonra doğumum var Allah’ın izniyle ve 69 kiloyum çok şükür doktorumuz gayet iyi dedi 🙏🏻☺️
Azizesoran Siz maşallah her biriniz ne kadar inceciksiniz. Sinirlerim bozuldu 😃 66.4 le hamile kaldım şimdi 23+1 deyim 77.4 üm. Son 1 haftadır abur cuburu kestim. Dikkat etmeye başladım. Zararın neresinden dönülürse kardır diye 😃
MeyraEylulBallisi Ben 35+2 oldum 57 ile hamile kaldım şu an 68 kiloyum. Son aylarda birden kilo almaya başladım. Kaçla bitireceğimi kestiremiyorum 😂
Pinkyellow Hdmir bende 46 ile hamile kaldim şimdi 53 kiloyum aynı sizin gibi doyamıyorum akşam okadr çok yemisimki nefes alamadım diye ağladım😂