hnrgns Aranızda hiç yeşile yakın akıntısı olan var mı acaba 23 haftalık hamileyim dünden beri yeşile yakın akıntı oluştu normalde beyazdı doktor normal diyordu beyaza
Homeless20 hnrgns kokuyor mu canım ? Kokuyorsa enfeksiyondur ama kokmuyorsa bir sıkıntı yaratmaz. Benim doktorumda böyle dedi rengi yeşil-sarı ve kokuluysa sorun var demektir dedi. Koku yoksa sorun yok dedi
hnrgns Homeless20 koku ve yanma yok canım ama hamilelikten önce hiç bu akıntı olayı yoktu,bebeğe bişey mi oldu korkusu huzursuz ediuor insanı olsa mutlaka başka bir sıkıntı da verir değil mi böyle durumlarda acil doktora gitmek gerekir mi onu da bilmiyorum
Homeless20 hnrgns benimde akıntım var canım bazen yeşil bazen beyaz doktorum kokmadıpı sürece sıkıntı yok dedi. Tahlillerimde iyi çıkıyor. İçinin rahat etmesi için gidebilirsin doktora belki bi ilaç falan verir
serapppp benim sürekli oluyor yeşil bazen sarı günlük bez kullanıyorum enfeksiyon benimki fitil kullandım ama geçmedi 30 haftaliktan beri var ve şuan da 39+5 haftalık hamileyim sıkıntı yaratmadı şimdiye kadar bende
hnrgns serapppp ben de fitil kullandım lokasit 28 çıktı diye vermişti urucare diye de bir toz ilaç verdi ama sanki ilaçlar hiç etkisini göstermiyor gibi 😣 umarım sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız
serapppp amin inşallah hayırlısı ile gelsin bebislerimiz inşallah sizde hayırlısı ile alırsınız kucağınıza 🤲