Ozsen35 Biirbukeet Biirbukeet çok tuzlu ve şekerli yemezsen pek almazsın demişti doktorum ve spor yada yüzmeye git demişti ben zaten hamilelikten önce platese gidiyordum 4 aylıkken tekrar başladım ve çok rahat hamilelik geçirdim tavsiye ederim hem açılmamda çok iyiydi doğum zamanı
Mavisuu03 Biirbukeet 21+4 haftaligim 65 kiloyla gebe kaldım hala aynıyım inşallah çok.almam evlendigimde daha zayıftım 🙊
Karaccca Varil gibi olan bir ben miyim Haftadayim ve 16 kilo aldım🤣🤣verebilecegime olan inancimla tabi😇
asliiiiii87 Karaccca ahh sonunda benim gibi biri 👏👏👏 ne bu yahu 3 kilo aldim 5 kilo aldimlar, herkes birer ebru salli olmjs zannedicem. Ayrica pandemide nasil havuza, spor salonuna gidilmis anlamadim, bdn evde oturuyorum 7 aydir.
Kelebek97 Karaccca Canım bende 25. haftamdayım 9 kilo almışım tek korkum kiloları vermek değil , çok kilo alıp normal doğum yapamamak 😨 şuan 83 kiloyumm
Yenibebekyeniheyecan Karaccca benden var buna sevindim her kes nSil kilo almadan hamilelik geciriyor merak ediyorum
BebegimleYeniHayat_34 Seyma-Liva amin aynen öyle önce onların sağlığı illa gider kilolar kaç kilo ile kaldınız hamile bende korkuyorum zaten kiloluyum iyice alırım da rahatsız olurum doğum sürecim sıkıntılı geçer diye ama bir yandan da stres olmak istemiyorum sonuçta sağlıklı olsun bir bebek dünyaya geliyor 12+2 deyim 1,5 kg aldım
Seyma-Liva BebegimleYeniHayat_34 70 kilo ile hamile kalmıştım cnm hedefim doğuma kadar 80 i geçmemek en azından sonra vermesi kolay olsun diye😊 tabi sağlıklı olsunlar diyorum ama kilo çok almakta istemiyorum🙏🏻 Gebelik şekeride çıkınca diyetisyenle birlikte gittim etkisi oldu sanada önerrm cnm dikkat etmek istiyorsan diyetisyen desteği👍
Kubraustabas44 Bende 28 haftalık hamileyim 9 kilo aldım ilk aylarda aldım bende çünkü pandemiden yasaktan ötürü evdeydik gece filim izle yemek ye harekatsizlikten aldım şimdi almamaya çalışıyorum doktorum diyet verdi hızlı kilo aldım diye en fazla 15 almam gerekiyormuş vücut anelizime göre rahat doğum yapabilmem için 😕
Melike145334 Minegkhn92 hayır bende 25 hafta 11 kılo aldım ama zayıftım 47 ıle hamıle kaldım o yüzden sorun yok 😂
Nuris90 Hafta 8.5 Kg aslinda yiyorum da ama cok almadim. Ilk baslarda takiyordum da artık umurumda değil yeter ki ikimiz de sağlıklı olalım. Son iki ayda bakalm ne kadar alcam.
Feride20 Biirbukeet 14 yada 15.haftadan sonra kilo almaya başladım (öncesinde yediğimi kusuyordum zaten) 28.haftadayim 7 kilo aldım şuana kadar
Karaccca Kelebek97 fazla kilonun normal doğuma etkisi olduğunu bilmiyordum. Şu an daha fazla dikkat edicem
aylinsss Bende 45 ile hamile kaldım 18 haftalığım 1 kg aldım ama neyi hangi saatte yiyip içeceğime dikkat ediyorum doktorlar çok kilo almayı savunmuyor zaten sağlıklı gebelik için galiba 24.haftaya kadar maksimum 4kilo al dedi bana
ozge_ozzgee Biirbukeet 22+4 haftalık hamileyim 3 kilo aldım. İlk 4 ay hiç kilo almadım son 1 1,5 ayda 3 kilo aldım. Fena değilim sanırım. Her şeyi yiyip içiyorum ama hem çok kilo almamak için hem de sağlık için gün içinde hareketli olmaya çalışıyorum.