symslmz Kızlar merhaba ✋🏻Reflü yatağı aldınız mı ? Sevi bebenin düşünüyordum elde odadan odaya falan da taşımak için ama yorumlarda çok küçük, içinde kayıyor bebek vs diye yorumlar okudum. Siz kullandınız mı ne düşünüyorsunuz başka öneriniz var mı
Mihrimah41 symslmz reflü yatağı ilk aylar için gerçekten gerekli almalısın. Zaten dönmeye başlayınca 4 ay sonra filan kaldırıyosun. Ben e bebeğinkini almıştım yeterli gelmişti ekstra özellikli bşye ihtiyaç yok
phdmom symslmz ben yataşın junosunu çok beğenmiştim alacaktım ama asıl o çok küçükmüş ve max 1-2 ay kullanılıyormuş. Ben de yorumlara bakarak sevi bebenin kiraz çekirdeklisini aldım ve bana o kadar da küçük gelmedi kaymaması için en alt kısmında da bi destek var kayacağını sanmıyorum
Mihrimah41 symslmz Bebek Eko Reflü Yastığı https://www.e-bebek.com/baby-plus-bebek-eko-reflu-yastigi-p-byp-2191
Imfromlastnight Ben aldim sevi bebeden. Evet kucuk gibi duruyor ama alinmasi da lazim. Bence altina duzgun birsey serilince kaymaz. Oyle kaygan birsey olarak gormedim:/ babynestli alin ama daha kullanisli.