Astunazmn Bole baski gbi oluyor 20. Haftamda başladı tekmelemeye bole cok degisik bisey sizlernki nasil
izmirlih35 Astunazmn ilk zamanlar su dalgası gibi bir şey göbeğinden kayıp gidiyordu. Büyüdükçe belirgin vuruşlar var 😊
Babyy1S Astunazmn icerden bebek vuruyor işte kucuk bir nokta seklinde o bolgede ayırt ediliyor zaten 😁
Snszasla Astunazmn direk pıt diye vuruyor valla ben öyle kayma filan hissetmedim 😀 benimki vuruyor şimdiler de içimde başka yerlerde gezdiğini de hissediyorum her yere ayrı vuruyor 🙊🐣
esrtsc27 Astunazmn 21 haftalığım çok sert olmasa da vuruyor dışardan da karnım pıt diye atıyor 😂 inşaallah içinde yuvarlandığı günleri görmek de nasip olur
zepbjk Astunazmn karnını bir tencere olarak düşün üst tarafı da kapağı. İçeri atmışsın popcornnn mısır patlıyor da patlayanlar kapağa sıçrar pıt pıt değer ya sen işte o değern mısırları hissediyosun 😂
Mina01 Astunazmn bunu bende merak etmiştim 18.haftada karnimdan kelebek uctu gibi pirrrr etti birdaha uzunca hic olmadi zaten o ara ne zaman doktora gitsem uyuyordu 3hafta hep gündüz uyudu sanırım 😂 21.haftada bir gün karnimdan mısır patlama hissi gibi bir his geldi.sonra takip ettim ara ara hep o oldu yada su boyle buluk buluk olurya öyle bir his oluyor bazen kasıkta bazen göbek deliğinin yanında şuan 24+5 net şekilde nerde hareket ettiğini hissediyorum canm😚 tez zamanda hissedersin insallah.sanırım 20li haftalar bebekler çok uyurmuş telaş yapma benim doktor günde 20 saat uyur bu haftalar demisti uyku sonrasi buyume icin atak haftasiymis 🤗
Astunazmn Mina01 bn suan hissediyorum kii :) ama acaba tekme bu mi diyorum o yuzden sizlerede sormak istedim
Emrinee Astunazmn 31.haftadayım , bende tekmeleri merak ediyordum hep, , şimdi yatırmıyor tekmeleri gece lavaboya kaltığım yetmiyor birde tekmesiyle uyanıyorum hep😥 ..