Hhanim Ben visco yatak aldım ama yenidoğan için önerilmiyormuş :( alırken dikkat edin sizde bu hataya düşmeyin 😞
Ebrusrtkpyln gbayindir zaten 9 aya kadar reflü yatağını tercih edicem mecburen boğulmasın vs diye ondan sonra da sıkıntı olmaz 🤔
Aknkbr gbayindir miniko klasik diye geçiyo 440 tl ye aldım oda pandemiden dolayı 20 25 günde geldü bilginize
Mcz-01 Aknkbr merhaba aldığınz yatak park yatağın üstüne oldu mu acaba ☺️ Ona göre bende alacağımda ☺️
Aknkbr gbayindir daha yatağına yerleştirmedim ama tam olur gübime geldi çok aşşağıda dursun istemiyorum kolayca alıp yatırabileceğimi düşünüyorum ama bilemedim şimdi
gbayindir Aknkbr inşallah iyi denk gelir ben tahmınen 10 kg dedim üst katta kullanmak zor geriye 15 kg kalıyor dıye hesap ettim onları
htcedgn gbayindir ben yün yaptırmayı düşünüyorum anneme:) internetten bebeklere özel yataklara bakıyorum inanılmaz pahalı. Yün hem sağlıklı, hem de doğal diye düşünüyorum.
htcedgn gbayindir muyu ve sui sleep e baktım ben de ama inanılmaz pahalı. Sağlık açısından da yün öneriliyor o yüzden yüne karar verdim :)
Minigimm2020 Mihriban22 hepimiz yün yatakda büyüdük ki 9 tanede yigenim var hepsi yun yatakda yattilar ilk deda duydum zararli olacagini burda
gbayindir Minigimm2020 valla sünger daha sert dıyemi ne tam anlayamadım aynen hep onda büyüdük ortapedik falan yoktı
seniz1234 Kızlar park yatakta Pierre carden next ve craft calipso 2 ? Bunlardan kullanan var mı aranızda ?Yardımcı olur musunuz?