• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

minnie123 çok üzüldüm ya aslında yakın bi yere gidip açtırsanız hemen hallederler

Mom046 anladım ama zaten hemen verilmiyor 21 haftaya gelince hesaplanıp veriliyor doktora gidince hemen sizi ultrasyon almıyorlar yani

HappyMom muğla sıtkı koçman üniversitesi araştırma hastenesin de yaptırdım. Pandemi dönemine geldi ve merkez de başka yapan olmadığı için mecbur kaldım. Doktorun adı serhatdı hiç ama hiç memnun kalmadım bi rapor vs vermedi sadece ultrason kağıdı verdi geçti ve beni saçma sapan yerlere yönlendirerek aklımı karıştırdı. Muğladakiler için en yakın yer denizlide ki özel klinik ve doktorları tavsiye ederim sakın muğlada yaptırmayın.

Ebeni91 iyide her hastane farklı işliyor sizinki öyle olabilir ama bazıları git kendin al sistemden ya da telefon ile diyor öyle de randevu herkese yetmiyor yani umduğunuz kadar kolay değil.

HappyMom istanbul esenler medipol 500₺ ıstıyor, medipol bagcılar mega 750₺ istiyor fiyatlar çok uçmuş

Sevgi62 Pendik marmara eğitim araştırma var ama orası da kalabalıkmış diye duydum haftam da geldi

HappyMom Ankara/Gülhiz Karataş(Doktorumun tavsiyesi üzerine gittim) 400 tl ücret ödedim,güleryüzle karşılandık sohbet ederek ilgilenerek baktı ve herşeyi bizimle paylaştı,çok memnun kaldık

Cansu64- Uşak da perinatolog yok malesef ben de başka şehire gideceğim o yuzden ama şöyle bişey var doktor detaylı ultrasonu kendi yapıyor özel de bir sıkıntı görürse sizi yönlendiriyor devlette de radyoloji uzmanları yapıyor

Yesilimmm hadiya insanda konuşsun rahatlatsın istiyor birde Mehmet Tayyar var onun hakkında bilginiz varmi

Senemsiii heyecandan yazmayı unuttum cnm :) çok güzeldi 35 dk sürdü herseyine ayrıntılı bir şekilde baktı çok şükür iyiyiz kesin erkek olduğunu da öğrendik tavsiye ediyorum doktoru ancak CD vermiyor ayrıntılı yazılı rapor ve iki adet renkli resim veriyor istediğini sorabilirsin dedi çekime başlamadan ben sormadan açıklama yaptı zaten hatta benimki iki hafta önden gidiyormuş onu öğrendim

gamzee123

HappyMom rize eğitim ve araştırma hastanesinde ücret vermeden bakıldı çokta memnun kaldım 😊

Sedoslacivan bende bugün duydum erbil.beyi bı arkadaşım ona gitmiş bende onu düşünüyorum.smdi dediğiniz gibi diğer yerler 600-700 dediler çok yüksek diye özeli düşünmedim ama onun ki uygun