Kızlar bende çok şükür kucagima aldım pasami❣hemen kısaca bende anlatayım sizlere hikayemi.dun aksam 10 gibi falan karnıma krem sürerken suyum geldi birden biraz evde gezeledim falan derken korktum bise olur sa die hastaneye gittik hemen 11 gibi falan muayne faln oldum 3 cm açıklığın vardı sonra hafif hafif sancim geldi gece 2 de tekrar geldiler muaneye 6.5 santim olmuştu ama bu süre zarfınsa sancılarım çok arttı plates topuyla duşa girdim saatlerce orda kaldım sıcak su inanilmz ıyi gelio fırsatınız olursa tavsiye ederim saat 5 gibi falan artık dayanilmz bi sancı grio ve istemsizce ıkınma hissi yatio ebe ıkınma desede elimde olan bise değildi ve elimi koydugumda bebeğimin basını hissettim ebeyi cagrdik hemn bni apar topr doğuma aldılar doktorum evindeydi onu bekledik ama ben doğum masasında çıktığını hissediyorum artık ebe sancim geldikçe ıkınma dio bana ama istemsizce ıkınma oluyo bnde ben ıkındıkça ebe şeyime baskı yapio çıkmasın die yarim saat faln ole beklerm sonra doktorum geldi ve çok kısa sürdü ikinci ikinmamda oglusum kucagimdaydi tentene temas falan derken amlatamiycam bi duyguyu yaşadığım ama tarifi hiç bişeyde yok tek tavsiyem size bolca meryem süresi ve inşirah süresi okumanız ben çok okudum çevrem de hastaneye gittiğimde okumaya başladı bide her sancim geldiginde fatiha suresi okudum dislerimi sıkarak ve çok kolay bi doğum yaşadım hamilelgim boyunda hep ilahi dinlettim ve oglim sabh ezaniyla dogdu kendi sancilarimla doğum yaptım ne epidural ne suni sancı hiç bişekilde yapılmadı bol hareket ve bol yürüyüş yapın çok etkili gerçekten dilerim herkes bole mutlu bi doğum geçirir ve rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah merak ettiğiniz herşeyi yanıtlamaya hazırım kizlar