Haticerdogann Arkadaşlar yerleşme kanaması nasıl oluyor ve ne zaman oluyor bilgi verebilir misiniz benim adetime 3 gün var test pozitif çıktı kahverengi lekeler geldi bugun
yumukeller Haticerdogann benim bebek 6haftalikken olmuştu kahverengi damla damla geldi snnkide inşallah yerleşme kanamasidir. imkanın varsa bı görün ama doktora kanamanın herturlusu sıkıntı olabilir çünkü
tugbaayilmazz Haticerdogann bende yaşıyorum canım aynı durumu doktora gittim ilaç verdi mutlaka muayene ol
Bircanaydin Haticerdogann dogal benimde adetime iki gün vardi teste pozitif çıktı ardından lekem geldi bu ücüncü gebeligim
Haticerdogann tugbaayilmazz daha adetime 3 gün var 2 ay önce düşük yaptım onda da olmuştu ama vermedi şimdi gitsem verir mi bilmiyorum çok erken diye
tugbaayilmazz Haticerdogann 6 ay önce bende düşük yaptım yine lekelenmeyle gitmiştim ilaç verilmedi bu sefer doktorum progestan verdi. Sen gittin mi doktora adetine daha varsa krse gözükmeyebilir çünkü
Haticerdogann tugbaayilmazz gittim ilaç verdi o da bugün iki gün sonra tekrar kan istedi benden bugun ki değerim 64 çıktı adete iki gün kala çarşamba bi daha vericem
Milos35 Yerleşme kanaması kaç gün sürüyor? Adetten kaç gün önce oluyor eğer adetten önce olduysa? Ve ayrıca illa kahverengi mi oluyor açık pembe gibi olabiliyor mu
Haticerdogann tugbaayilmazz progestan verdi sadece ilaç olarak umarım bu da düşük olmaz psikolojim bozuldu artık ya 😢