Derinnnn Kesinlikle hergün zencefil bal karistirip yutun 15 gün çektim tek iyi gelen buydu bronşit olmuştum resmen çok şükür düzeldi
Tugcesamet Derinnnn Derinnnn bogazim kasiniyo batma yanma kulaklarima vurdu kut kut oksuruk korkuyorum da ya birsey olcak die
SevDin Cigdem91 ben doktoruma danıştım bişey olmaz dedi ben tozla olanı ile balını karıştırdim 3 güne geçti şimdi tekrar başladı Yok geçmiyor 😬
SevDin Zencefil ve balı denedim ilkinde kesmişti ama şimdi tık Yok birde limon sirke ve balı deneyeyim öksürmekten karnım ağrıyor artık
deletedmom43 SevDin 1 bardak sıcak suyun içine 1 yemek kaşığı sirke, 1 yemek kaşığı limon, 1 yemek kaşığı bal koy. Karıştır iç 👍🏼
SevDin deletedmom43 çok teşekkür ederim canım sağol işten çıkınca hemen evde hazırlıcam malum çalışınca daha zor atlatılıyor hastalık 😔
Fidashka Bendede olmuşuda ne yapsam geçmiyodu en sonunda bıktım olmuo işte ne yapsam geçmio yine öksürmekten ciğerlerim çıkıyo diyip kendi haline braktım bi baktımki geçmiş😬herşeey bıkıp kendi haline bırakınca geçer😑😑