emoselos Selam kızlar başlıkta da dediğim gibi karından muanede bebek gözükmüyor Altan bakıldı o zaman gözüktü kalp atışı dinlendi ama çok kenarda duruyor dedi böyle bişey başına gelen varmı?
SyhnHtp emoselos vala bizim komşunun 8. Haftadan sonra göründü oyüzden takma kalp atışını bile duymuşsun daha ne 🙂 kıza kaç defakürtaj ol boş gebelik dediler o da iki hafta bekledi ve şimdi kızı var 4 aylık🙂
Nur40 emoselos ay kuzum daha cok erken ben 6+4 de göremedim yok boş gebelik dendi bugün elhamdülillah gördük kalp atısınıda duydu 7+4deyiz haftamıza göre gelişimi biraz geride:/
kfulya1905 emoselos kuzum hiç korkma telaş yapma stresede girme her bünye bir değil her hamilelikte aynı değil. Ben 8. Haftada görmüştüm düşün. Kalp atışını 15. Haftada dinledim.
Deletedmom15257 emoselos cok küçük diye altan gözükür cnm bende o şekilde gördum bunu takacagina gördüğüne sevinsene
Cansu2018 Canim benim 5. Haftada sadece kese 7. Haftada da bebek ve kalp sesi duyuldu. Yani benimde gorunmemisti. Cok kucuk oldugu icin hemde gec dollenme oluyor
Nur40 emoselos olumlu düşün bana boş gebelik haftaya alacağız dediler dğnyam başıma yıkıldı bugün gittim gördüm miniğimi.. sen olumlu düşünmeye bak
Mjgn emoselos Canım bende 5+6 yım benimde kesenin içinde hafif gözüktü ve kalp atışı çok az duyuldu doktorum iki hafta sonra gelmemi söyledi normalde zaten bu haftada gözükmüyormuş içini ferah tut.🙏🏻
Ayseguls Benim geç döllenmeden dolayı o haftalarda sadece kese görülmüştü 1-2 haftaya görürsün inşallah canım takma kafana
Esesli emoselos benim de öyleydi canım. Hatta 6+5 de Alttan ancak gördük bebeği ve kesenin tam kenarındaydı. Şimdi 18+2 olduk çok şükür