busetmr Haftada bebeğin kaç gram olduğu onemlimi bu sonrası için önem taşır mı doktor 145 gram dedi normal mi diye sordum doktora biraz önde dedi ama kötü bişey mi yada normal mi bilginiz var mı
Mehtapakgl busetmr kuzum benim dün 16+6 idi 178 çıktı. Doktora sordum hocam çok mu diye fazlası olsun eksiği olmasın dedi
Sezensu busetmr Bu haftalarda kilonun sizin açınızdan bir önemi yok pimpirikli olmak zarar verir 30 dan sonrası önemli 🙏🏻
merveovunc busetmr evet 16+5te gittim o zaman soyledi kilosunu doktorum hersey cok normal olması gerektiği gibi dedi bence hiç korkma
busetmr merveovunc aslında bizim15+3 olmamız gerekirken 16+1 çıktık oyuzden biraz merak ettim normal mi diye ama normalse sıkıntı yok doktor biraz önde deyince malum çok soruda sorulmuyor 🙄
merveovunc busetmr anladım ama benim 16.5 olmam gerekiyodu ve 16+5 çıktı yani tam günündeydi senin gün olarak da önde
merveovunc busetmr canım kusura bakma benimkini yanlıs hatırlıyormuşum.simdi tekrar baktım 174gr 14 cm bana bile gayet normal dediyse seninki de normaldir bence😂😂
Mehtapakgl busetmr valla kuzum bence etme. Tabi doktorun bana iyi demesi üzerine telaş etme diyorum. Doktora sordum ben ilk haftalarda kilo nasıl olmalı diye. Bizim için 30. Haftadan sonra önemli dedi. Omyüzden takılmıyorum
Merveturksoy Benim tosbalak en baştan beri 3 hafta onde çok problem olmaz sağlıklı olsunlar da . Geriden gelmesi daha skinti 2 3 hafta iler olması problem değil