Milos35 Arkadaşlar küçük bir şehirde yaşıyorum tüp bebek merkezi yok. Ama bir kadın doğumcu aşılama yapıyormuş, tüp bebek merkezi değil de kadın doğumcuda aşılama yaptırıp tutan var mı? Allah aşkına yorumlarınıza öyle ihtiyacım var ki
Canan95 Milos35 rabbim yolunu hayira çıkarsın canim. Birde rahmine sülük tedavisi mi yaptırsan. Paketli gıdaları tuketmeme çalış birde böyle denesen. Şifa Allah’tan sonuçta
ballisiyavrum Milos35 ben kadın doğumcu oprt dr a gittim özel kliniğine aşılama yaptı ve tuttu canım.ama kadın doğumcuda olsa özel kliniğide olsa spermlerin yıkanma işlemi tüp bebek merkezlerinde yapılıyo.spermler yıkanıyo iyi spermler seçilip işlem yapılıyo.labratuar olması şart oda tüp bebek merkezlerinde oluyo
ballisiyavrum Milos35 ama zamanda çok öenmli spermi verdikten iki saat sonra aşılamayı yapıyo dr canım hemen gönderip gelicekse sorun olmaz galiba
sabr_sukur_dua Milos35 Canim Allahu Teala sana bir bebek nasip edecekse her turlu olur dua et Allaha teslim ol İnsaAllhta bu asilamandan pozitif sonuc alirsin 😊 arastirdigim kadariyla onemli olan labaratuar secimin o konuda doktorunla konus hangi labaratuarda calisiyorlarmis sperm yikama hazirlanmasi vs