Hamidevahap 14+5 gunluk hamıleyım ılk gebelıgımde hıc sıvılcwm yoktu bunda asırı sıvılce problemı yasıyorum cınsıywtle alakası varmı kızlar sıvılce problemı olup bebegınızın cınsıyetı ne oldu
Elfynsmr Hamidevahap cinsiyetle değil de hormonlarla alakalı bir durum canım cinsiyet tutuyosa da tamamen tevafuk yani 😊 kız bebek bozar erkek bebek düzer derler de tamamen batıl şeyler
1cnr1hrm Hamidevahap Benim cildim inanilmaz bozuldu cok kisa bir süre duzeldigini hatırlıyorum bu son haftamız ve yine aynı oldu,tabii stresde isin icine girdi 🥴 Allah nasıp ederse bir oğlum olacak 🥰🧿🥰
Fasulye52 Hamidevahap merhaba,benim yüzümde sivilce oldu hamileliğimin başından itibaren cinsiyetimiz erkel😇 ama doktorum hormonlardan demişri sorduğumda
Hamidevahap 1cnr1hrm saglıcakla gelsin inş Allah canım bakalım bana ne dıycek doktorum yazarım burdan 😊
zeynep_0395 Hamidevahap yüzüm 8haftalık hamileyken başladı sivilce lekenme 22haftamfadayım görenler tanıyamıyor çok çirkin oldum oğlum olacak 😅
Sheems Hamileliğimin ilk gününden sivilce problemi yaşıyorum, bitmek bilmir bir türlü, sivilce üçün krem filan kullanmağa korkuyorum, doktorun söylediğine göre hormonlarla bağlı birşey😑😔 7 haftalık cinsiyyet heleki belli değil
Byn87 Bende sivilcelendim, göbeğim bile sivilce doldu, omuzun kollarım heryerim 🙊 33 haftalık , cinsiyet erkek🙊
esrAlp Hamidevahap benim de aynı oldu ilki erkekti ikinci kesin koz dedim alakası yokmuş bu da erkek😅