Ozge00 Cansunnaz1 ayna karşında yapsan olabilir mi? Sırtına bir destek büyük boy el aynaları var ya kenarları plastik kare. Köy vajinanın önüne gorebilecegin şekilde belki çözüm olur :(((
Rumit Ben eldivenle el yordamıyla alabildiğim kadar aldım. Kalanları eşim makinayla aldı. 37. Haftadayım bi kez daha gerekebilir 🤦🏻♀️
Imfromlastnight Ayna ve eldiven:) miss gibi. 2 hafta sonra sezaryen olacağım. Bugün yaptım 1 - 1,5ay rahatım🤩
Zeyno890 Cansunnaz1 canım böyle yüksek bir yere ayna koy öyle jiletle al ben öyle yapıyodum kendin ayarla yüksekliği
Meriwa Aloneanqel https://www.watsons.com.tr/p/gillette-venus-breeze-tiras-makinesi-yedekli-15321?gclid=EAIaIQobChMIqNne14zn6wIVEiwYCh0AQAsHEAAYAyAAEgKSF_D_BwE bu canm
Prvnn Cansunnaz1 kız kardeşim yanımda benm ve şuan 39+6 ağda yaptiriyorm kardeşime yarında epilasynla uzernden gecirtcem cikanlri aldrcm.
mayispapatyasi Cansunnaz1 valla allah razi olsun 1 aydir esim yapiyordu ama isi geregi gitmesi gerekti simdi annemin yaninda kaliyorum. Bende karsima ayna koyarak yapabildigim kadar yspiyorum
Zeynepli1234 Cansunnaz1 eşinden yardım al başka seçeneğimiz yok gibi ne kadar almaya çalışsakta göremiyoruz kalıyor kıyıda köşede 🙈