HtcGB Tecrübesizim.38+3 günlük gebeyim bugün sabahtan beri sağ belimde ağrı kasılma vardı. Olabildiğince evde çektim. Biraz önce doktora gittim.En aşağı 3 kez 100 ü gördü nst de sancı. 2 parmak açılman var dedi. Sonra eve gönderdi.Evim yakın. Su gelmedi daha. Allah rızası için bana akıl verin sizce de doğum olur mu? Ne yapmam gerek?😊 Kimsem yok.😶
betul1- HtcGB sancılarınız dinlenince geçmeyen cinsten gelirse, suyunuz gelirse beklemeyin tekrar gidin Su gelirse doktorlar beklemeden gelin diyorlar onun harici evde dayanabildiğiniz kadar durun Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🌸
Meriwa HtcGB hemen kasılma sayar indir benim ilk saatde 2 defa olarak başladı tüm gün arttı ılık sıcak duş al canm açılır git gide yumuşat sen böyle yaparak evde yürü uzanma yatma hareket et
mervoss HtcGB valla dün sabah, gündüz bugün sabah uykudan kalktıgımda ve az once sağ kasıgımda agrı oldu bende durum bu 🤭
HtcGB betul1- Ay Allah razı olsun. Ağrın olursa gel dedi başka da bir şey demedi. Evin adresini sordu kaldım öylece.😬
Zeyzeyka betul1- benim doktorum suyun gelincede hemen gelme bebeğin hareketlerini kontrol ettiğin sürece bekle dedi acaba doğru mu
HtcGB mervoss Hep aklıma geliyorsun aynıyız ya bir de. Benim de öyle başladı işte bugün cidden bitmek bilmedi.
betul1- HtcGB suyunuz gelseydi muhtemel suni sancıyla devam edecektiniz ama gelmemiş oyuzden eve geri göndermiştir. Doğum sancısı dinlenince geçmiyor ordan anlayabilirsiniz 😊
mervoss HtcGB ayy sen dogurursun galiba benden önce ☺️ Sağlıkla kucagına al inşallah yürü bol bol hareketsiz kalma olurmu
Meriwa HtcGB eşyalarını herseyini hazırla strese girme nefes çalış doğururken çiçek koklar gibi nefes aldırmışlardı bana burnundan al ağzındna ver derin derin
Deletedmom411 HtcGB çok heyecanlı 😁 sancın 5 dk da 1 e düştüğünde hastaneye git, evde çekmek en güzeli, hastanede yatıyorsun öylece. Bol bol yürü açılman hızlanır bacaklarını yana aça aça hafif çökerek adım at. Allah yardımcın olsun 🤲
HtcGB Deletedmom411 Evde çekecektim amacım oydu sonra baktım anlamıyorum bir gideyim dedim. 2 parmak dedi gönderdi iki parmak ne anlasam🙄
Dlkozdmr HtcGB ay bu arada hayırlısıyla sağ salim doğurursun inşAllah cnm yürü sıcak duş felan inşAllah kolay gelir bebiş🤗🤲🏻
HtcGB Hepinizden Allah razı olsun tecrübesizlik ne zor cidden.😢Kayınvalidem hiiiç sancı çekmemiş o bana bakıyor ben ona. Niyeyse açıklamada yapmıyorlar.