Nurcn Kizlar bugün haraket azligi nedeniyle doktora gittim nst de bebek kalp atışları aynı hizada gitti yani haraket etmedi doktor da serum yazdı ama ben yaptırmadım eve geldim biseyler yedim haraketlendi doğrumu yaptım bilmiyorum eşim çok sorunlu ozele gittiğimiz için para sıkıntısı yapıyor bana bu sebeple geldim
Asel61 Nurcn illa özel e gideceksin diye bisey yokki böyle durumlarda devlete gidin bakarlar zaten para da vermezsiniz acile
Elvanay Nurcn doktorun dediğini yapmiyacaksan neden gidiyorsun ki doktora uygun görmese zaten vermez sana serumu canım
Nurcn Asel61 burdaki hastaneler kovidli olduğu için bizde özele gidiyorduk o yüzden şimdi yine gitmelimiyim
Asel61 Nurcn valla heryerde kovid var özellerde de var açile giderseniz devlet hastanesi sizi geri çeviremez bakmak zorunda
Bilgebykl Nurcn kusura bakma ama esiniz cok gamsizmis, siz de izin vermissiniz bir yerde ona. Ya devlete gidin serumu yaptirin, ya da ozele gitmeyin. Boyle bir riski nasil aliyorsunuz aklim almiyor. Allah yavrunuzu korusun.
Unlukacar Nurcn devlet kovitli diye gitmiyorsunuz özel de serum taktırmıyorsunuz öyle şey mi olur hareket azlığının başka bi sebebi olabilir ben bile hareket etmeyince kaç kere içimde korkularla gittim 30 haftalık olmama rağmen nts ye bile bağladılar hamileliğin şakası yok imkanın yok ise devlete gidersin çift maske takıp Allah korusun iş işten geçtikten sonra hiç bir anlamı olmaz keşke denenin
Mucizem_mmm Nurcn eşin çok önemsememiş ama sende ortak olmuşsun eşinin tavrına başlarım onun parasına ne kadar para gidiyor alt tarafı nefret ediyorum böyle eşlerden kavga gürültü o serumu taktırırdım kusura bakmayın ama zaten düşünceli bir baba düşünceli bir eş olsa hemen serumu taktırır rabbim korusun bebeğinizi🤦🏽♀️🤲🏽 Bulunduğunuz yerde sadece doğum hastanesi yok mu oralarda virüslü hasta sayısı daha azdır diğer yerlere göre bence gidip serumu taktırın yada ailenize durumdan bahsedin böyle şey mi olur.
Nurcn Mucizem_mmm gittim canım serum aldık doktor iyi görünüyor dedi ama benim kızım zaten haraketli değil di şimdi biraz iyi
Gzmsydr Nurcn benimde salı aynısı oldu nstde bebek uyudu nst boyunca hareket yoktu doktor ikinciyi istedi git biraz dolaş tatlı falan ye dedi yine oynamazsa seni bugun anne yaparız dedi gittim tatlı falan yedim ikinci kez nstye girdim bu sefer hareket etti doktor 10 dkda bir oynamasını bekliyoruz biz dedi çok şükür ikinci nst sonucunda iyi çıktı ama sürekli hareketlerini kontrol et dedi özel sorunsa keşke bi devlete gitsen bu işin şakası yokki.s
Mucizem_mmm Nurcn valla okuduğumdan beri aklım sizdeydi sevindim ve rahatladım 😅 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏽🍀