Humeyraslanbayrak Merhaba bayanlar göğüs büyüklüğü sütün olup olmamasını veya az olmasını etkiler mi ?
Mervelsmet Humeyraslanbayrak sanmıyorum canım etkileyeceğini hatta küçük gogusten daha çok gelir derler tabi bilemiyorum benimde çok küçük 33 haftaligim sürekli şu gibi geliyor ıyi bir şey mi bilmiyorum ama
Abzekh Humeyraslanbayrak benim göğüslerim küçücüktü canım 26. Haftada falan süt gelmeye başladı koca yaz sütüm geldi 38 deyiz hala geliyor 🙈
Mlk84 Eğer göğsün küçük diye az süt olacağını düşünüyorsan güzel canını boşa sıkma . 75 olan göğüslerimle oğlum 3 yıl doya doya emdi. O kadar sütüm oldu ki bebeğin yüzünü gözünü yıkıyordum sütümle. İnşallah yine öyle olur 😁🙏🏻
Mihre Mlk84 Oh maşallah😄biz de bir damlasını alabilmek için amuda kalkıp sağacaktık neredeyse😂 öyle böyle çok şükür eme eme kendi azmi ile sütümü getirdi oğlum. 2 sene full time emdi.Bakalım bu sefer nasıl olacak👀
Mlk84 Mihre evet bebek ne kadar emerse o kadar süt oluyor 👍🏼İnşallah Allah kimseyi mamaya muhtaç etmesin anne sütü hem mucize hem pratik hem bedava 😁