Zzsm Merhaba arkadaşlar 19 haftalık düşüğüm oldu kanamam 20 gün sürdü sonra adet oldum ama ikinci adetimi hala olamadım ilk adetin üzerinden 33 34 gün geçti normalmi bilmiyorum sizlerde nasıl olmuştu normal doğum yaptım bu arada
Merveee6 Zzsm benim 17 haftalık bebeğim normal doğum oldu adet düzensizliği oluyor benim 35 günü buluyor adet olmam normal doğumdan beri
blueberyy00 Zzsm düşük nasıl oldu canim büyük haftalarda düşük şeklinde olmuyor diye biliyorum açını açmak değil niyetim kusura bakma ama
Zzsm Merveee6 bende ilk adeti oldum ikinci adeti olamadım bi türlü 33 gündür bekliyorum demekki normal canım geçmiş olsun sanada senin ne kadar oldu
blueberyy00 Zzsm Hadi ya çok üzüldüm rabbim inşallah yeniden sağlıklı bi şekilde nasıp eder kürtaj sonrası adetler değişebiliyor bi kaç ay düşük sonrası da olabilir yani vücut kendinde değil daha
Merveee6 Zzsm onları denedim canım olmadı çatlama iğnesi de denedim oda olmadı bu ay adeti bekliyorum olursa adetim rahim filmi cekilcem
Zzsm Merveee6rabbim hayırlı şekilde kucagımıza almayı nasip etsin canım benim Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
blueberyy00 Zzsm amin inşallah bende 10 haftada kaybettim ikizlerimi ama kürtaj oldum en çok yol kat edebildiğim gebeliğim oldu sonrası hep hüzün