ballisiyavrum evet canım 10 bin 500 tlden 9 bin 900 tlye düşürdüler hepsini bir anda vermedik ilk tedavi başladık avans olarak 2.500 tl verdik kalanıda yumurta toplama işleminde verdik. Ama kan vs aldılar o arada onada 150 tl verdik ama paketten düşüyorlar onu yani 10 bin 500 tlden düşüyorlar. Sonra geldik ilaçlara toplamda net bilmiyorum ama 4 bin tl gitmiştir bide indirimli aldım ben eczane değosunda çalısan kuzenim vardı geliş fiyatına aldık. Seninde aklında olsun varsa tanıdıgın sende öyle yap 600 tl olan ilacı 300 tlye aldım baya indirimli oldu fazla almıstım hatta bazı ilaçları ben doktor söylüyor zaten her ilacın yedegini mutlaka aş dıye çünkü doz doz oldugu için yetmezse yedeğine başlaman için kısaca bana 14 bin filan gitti ama öncesinde 1 aşılamam ve 2 rahim filmim var bunlarıda hep özelde yaptırdım 20 bini buldu bana tabi herkeste aynı olucak değil. İlaçlar için tanıdık bulursan senin için çok iyi olur canım diğer muayaneler vs ücretsiz paketin içinde birde senden tetkikler isteyecek başlarken onların hepsini devlette yap ben öyle yaptım çünkü özelde pahalı sana zaten istek kağıdı vericek onlarla gidip yapıyorsun canım başka sormak istediğin varsa yardımcı olurum🥰