Ayten1994 Qaləə rabbi innii vəhənəl azmu minnii vəştəalərra su şəy bəvvələməkumm biduaaai rabbi şəqiyyə…
Və inni xiftul məvəliyə mivvəraaai vəkəənətimra əti Aqiran fəhəblii mill lədunkə vəliyyə ….
Yərisunii və yərisu min ə lii yəquubə vəcalhu Rabbı Radiyyə .
Baci bulari scren et saxla men hamd olsun dindar biriyem erebce 5 6 il ders almısam medresede. Bu ayetleri istediyin qederoxu ne qeder cox oxusan o qederxeyirdir bu ayetlerde zekeriyya peygamber Allahdan evlatisteyir yaşli vaxtinda ve heyat yoldaşida sonsuz olub Allah duasini qebuledib ona yaşli vaxtinda hazreti yahya peygameri verib yeni sonsuz olan arvadi hamile qalib ve dogub. Mendehamile qaldigim ay cox dua etmisdim buayetleride hedsiz cox oxuyurdumAllahtan isteyirdim . AMA duanin şertleri var meselendua edende duanin qebul olacaqina qelben inanaraq etmelisen. Men ele etmisem her zaman. Dua etmeden evvel estagfurullah de 3 4 defe (deye bildiyin qeder ) . Plus birde salavat cek peygamberimize ve dua et. ALLAH dualarimizi qebul edecek inan mene.sene basqa ayetlerde atacam olarida oxumusdum men hamile qaldigim ay