Kaderaladag Kız bebege berceste ismini koymak nasıl sizce? Berceste bir şiirin en güzel dizesi demek.
mikican Kaderaladag lisede edebiyat öğretmenimin kızının ismiydi çok hoşuma giderdi ismi değişik gelirdi 😊
Merve-97 Kaderaladag kullanımı zor olan Bı ısım yanı ismini sorsalar iki üc kere tekrarlaması gerek bence. Şiir Mısra koyun mesela oyle seylerı seviyorsanız daha guzel
Mihre Kaderaladag Berceste başlığını görünce şu meşhur tesis sanıp,alışveriş sorusu olduğunu düşündüm🙈Berce isminde tanıdığım vardı,çok hoş bir isim ama berceste ı ıhh🙊
Kaderaladag Mihre valla bilemedim ben de seviyorum bu ismi ama işte 😂 yarı yarıya seven seviyo sevmeyen sevmiyo
Lavinya07 Kaderaladag çok ağır duruyor bence değiştirin 2020 yılındayız kızınız ilerde memnun olmayabilir
Babyy1S Kaderaladag ismi ağır söylemesi zor birine 2 3 kez anlamasi icin tekrarlamasi gerek bu da ilerde bebeginiz buyudugunde yorar
Babyy1S Kaderaladag kulaga hoş işte mesela benm kizım olsaydı rozalina koyardm dedim millet one falan yapti yabancı ismi gibiymis bize hoş gelen baskasina farkli geliyor 😂
Kaderaladag Babyy1S bi süre sonra herkes alışıyor ama düşünsene büyüdügü halde ismi garipsenen cocuk mu var sanki. Alışılıyo işte. Mesele zamanla alışmakta
Nuris90 kulağa hic hos gelmedi onun yerine mısra olabilir. Ben de nil ve beste arasında kaldım 8 aydir nil diyorum ama bilemiyorum com fazla nil var gibi geldi bugun beste adi aklima geldi ama herkes artık nile alismis.