Baybymucize tugbaayilmazz şuan kesesi gözükür bebeğin Doğuma kadar yaşanacağı bir yer plesentası dır bir haftaya kadar minicik gözükür be büyümeye başlar hemen bebek olmaz onu merak ediyorsan
Naren1 tugbaayilmazz canım kese bu bebiş içinde büyüycek henüz bişey anlamaman normal ☺️ Minik bir fasulye o suan
tugbaayilmazz Kızlar bugün doktora gittik normalde 5+6 günlük hamileyim kesemiz bu şekilde doktorum haftaya kalp atışı için çağırdı ben hiç bişey anlamıyorum bu görüntülerden acaba anlayan var mı
Kuzeyufuk Canım bu bebeğin oluşacağı kese işte başka bir şey degil yani anlamanı gerektirecek bişey yok bu kesesi doktorun seni çağırıp kalp sesini duymak için çağıracak bu şekilde ilerleyecek vakit
Dgull tugbaayilmazz normalde böyle keseyi gördülerse pek korkacak birşey olduğunu sanmıyorum doktorun bebeği görüyorum dedi mi peki
Dgull tugbaayilmazz bebeği görmeden kalp atışı için çağırması saçma olmuş sen içini ferah tut kuzum beta hcgne bakıyormusun düzenli artıyormu
Naren1 tugbaayilmazz Allahım nasip etmişse canım naparsan yap tutunur☺️ İçini ferah tut Allahın izniyle büyür sağlıkla inşallah🤲