Aysesen80 kızlaaaar kaçıncı haftadan sonra karnınız çatlamaya basladi? Yani bunun belli bi zamani var mı ? Cok kilo almakla mi alakali ya da konu ile ilgili bilgisi olanlar cevap bekliyorum ❤
Yaseminnnnnnn Aysesen80 35de catladim malesef seviniyordum ne gyzel catlamadim diye bebe yagi sürüyordum sadce o zmana kadar catlaynca herkesin onerdigi lierac kremi aldim bikac gundur suruyorum bari daha fazla harita olmayım diye deneyip gorecegim ise yaradimi diye
Funda50 Aysesen80 karnıma hep bioiln yağını sürdüm 38.haftadaym halada çatlamadi ama bacaklarım ve yanlarım çatladı oralarada sürseydm belki çatlamazdm 🤭
Selinanne Aysesen80 16. Haftamdan beri lierac kullanıyorum. An itibariyle 28 haftaya girdim ve çatladim 🤷🏼♀️🙄 biraz cilt yapısı ile alakalı sanırım. Çok da kilo almadım 8 kilo aldım yani. 🤷🏼♀️🙄
Busrabdullah_123 Aysesen80 ben 12 haftalikken fln catladi karin bölgem sadece catlagi gidermek için ne kullaniyorsunuz
Yaseminnnnnnn Aysesen80 belli olmuyor yapı meselesi iste benim gorumcem doguma bi hafta kala 39da catladi:) pisman olmamak icin biseyler sur bence en azindan bebe yağı sur çünkü cok kasinti oluyor yağlarsan kasiman azalir
CeydaD Ben trendyoldan LİERAC çatlak kremi aldım şuan 19 haftalığım hiç çatlak olmadı.Çevremde dedı kullanıp doğum yapan memnun olan çok.Tavsiye ederim.
Eternallove CeydaD 19 hafta çatlak oluşumu için çok çok erken, tamamen yapısal birşey. Üzgünüm ama kremlere çokta bel bağlamayın.
Beetl_16 Kesinlikle genetik bişey olduğunu düşünüyorum. Hamileliğimin 16.haftasından beri hergün bebek yağı ve vazelin sürdüm bacaklarıma, kalçama, karnıma ve belime. Karnım hariç çatlamayan yerim kalmadı. 37+5 im. Toplamda 9 kilo aldım çok bile değil 🤦🏻♀️
Miranmurat Merhaba kızlar 32+5 haftalık hamileyim Yaklaşık 3 hafta önce kaşıntı oluştu bende sinek ısırıkları gibi 1 hafta avuçlarımda,ayağımda oldu sonra tüm vücuduma vurdu geceleri uyuyamıyorum istemiyorum akşam olsun🙄🧐🤧 Sizin başınızdan böyle bi olay geçti mi geçtiyse bu dönemde naptınız🙏🏻
nagsal-48 30 haftalık olduk şu an bir şey yok umarım ilerde de doğumdan sonra da olmaz bu arada ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum
Dolunay55 Aysesen80 37.haftada bir gecede çatladım 🤦🏻♀️kiloya bağlı olduğunu değilde bebeğin sürekli aynı yerde durduğundan esnemeye bağlı çatlak olduğunu düşünüyorum
Aysesen80 Ben ara ara vazalin kullandim bide evdeki nemlendiricileri surdum ekstradan bisey almadm kzlar zeytin yagida surdgum zamanlar oldu ama bunlari sık sık yapmadm bugun biraz gobek cevrem kasindi da acaba dedm catlama belirtileri mi var
tugce67-67 Aysesen80 30da çatladım her şeyi sürmeme rağmen lierac bile aldım.evet kiloyla baya alakalı 🙄doğurdum ve kalçama kadar çatlak her yerim
Aysesen80 tugce67-67 benim annem hic catlamamis canim ama kiz kardesm yaklsk 30 kilo aldi o bayaa catladi ben 35 sayilirim 14 kilo aldm daha
tugce67-67 Aysesen80 evet genetikte etkili benim annemde 3 çocuk doğurdu tek çatlağı yok , benim ilk kalçama kadar çatlak😢17 kilo aldım ve her kremi kullndım, işte herkezde işe yaramıyor
Ftmakerim Aysesen80 valla canım 32.haftama kadar göbeğim hariç kalça ve basenimden catlamalarim oldu gobegimde olmadı diye sevinirken 33. Haftaya girerken bebek o haftalar hızlı kilo.aldigi için gobegimde çatladı malesef.. su an 36.Haftaya giriyorum sadece 14 kilo almama rağmen çatladım.. fazla kilom yok sadece bacaklarımda ödem var o kadar vücut çatlamaya müsaitse hic affetmiyor..😒😒