Eses Bebeginiz kaç kilo kızlar bi de başını çevirdi mi ?36+0 ın bugün muayne de 3100 gram dedi doktor. Başımızda hala çevirmemiş haftaya da çevirmezse sezaryen günü verecekmiş
Bgmbgm Eses benim 37+4 te baş aşağı pozisyondaydi gerçi bu pozisyona 30 ki haftalarda geçmişti kikosusda 3300
DenizelikDikilita Eses masallah canim nazar degmesin kilosu oldukca iyi hatta fazla fazla. Benimki 34+0 da 2.050 gr di. Doktor haftasina gore normal dedi ama biraz minyon bi bebek dedi. 38 haftaya kadar 3 kilo olsa baska bisey istemem. Saglikla gelsin ihsallah doguncada kilo alirlar.
Zhdsngz Bgmbgm benimkinde bas asagi Doğum Kanalında ama yönü ters yüzü sırtıma doğruymuş sanciyla döner dedi ama umarım döner
CansuTreci Bebegimveben canım aslında normal 36. Haftaya göre kilosu 🙂 benim 36 da 2450 gramdı hatta 🙂) kiloyu takmamak lazım hiç.
Evinevren 37.2 de doktordaydim 2800 demisti azmi acaba ya yarin 38 hafta olacak 39 haftada sezaryen olacam o zamana kadar 3 kilo olsa bari 🤔🤗
DenizelikDikilita Evinevren cok rahat olur 3 kiloyu gecer bile canim. Saglikli olsun sonra doguncada kilo alirlar
Keriminmutluannesi Evinevren 39 haftaya kadar 3 liko olur canim bir haftada minimum 200 gr alıyolarmış son haftalarda☺
Turkan2556 Sedaaydn merhaba canim bende 30 hafdadan beri erken dogum riskin var dediler 46 hafdaya geldik cok şukur 35 hafdada sancim vardi doktor serim iyne yapdiki 36 hafdayi doldur sanci olursa doguma aliriz ama bana sanci geluyo gidiyo bazen yuruyemiyorum bile dundr sanci tutdu ama doktor aciliş yok dedi alamayiz sende nişanmi geldi ?
usminik bende dun aksama kadar normal dogum diye bekliyordum dun sancilandim acile giitim ve bi sok yasadim bebegim tersmis doktor artik domez dedi iri bebek dedi pazartesi gel sezaryan gunu veriyim dedi.hayirlisi ama cok uzuldum ve korku basti.