sssebosss Yarın doktora gideceğim ilk defa nasıl muayene olacağım ve ultroson görüntüsü verecekmi bilgisi olan var mı acaba ? 5 ya da 6 haftalık hamileyim
gokella sssebosss alttan muayene edıyo doktor ultrason görüntüsü vermedi 5-6 haftalıkken yanlış hatırlamıyosam keseyi gördüğümüz andan itibaren vermişti. kese görücek kalp atışı dınlıcek bi sonraki muayenenizde zaten bilgilerini verir size🌸
Meral-5866 sssebosss önce ultrasyon muanesi eder karından. Eger istersen alttan muane eder. Kese var mı? Bebek kesenin içinde mi? Kalp atışı var mı bakar. Alttan muane yi bazı doktorlar ilk aşamada yapmıyor sen istersen yaparlar.
Babyy1S gokella alttan muayne etmiyor sizde gozukmedigi icin alttan muayne etmis olabilir bir sorun yoksa karindan bakilir ultrason goruntusu de vermek zorunda kesenin fotorafini bile vermek zorunda özelse eğer
gokella Babyy1S herkesın deneyimleri farklı tabiki benim bu sekıldeydi özel kliniğe gidiyorum evet goruntu verıyor ama ılk baslarda hanımefendı de 5-6 haftalık oldugu ıcın nokta kadar gözüküyor.
Babyy1S gokella alttan bakıyor dediniz ve goruntu vermemesinden dolayı garip geldi olması gereken karından bakılan ve kese olusmadiysa bile fotoraf vermesi gerekir olusmadigina dair bnde özele gidyrm bu sekilde oldu her doktor kendi bildigini yapıyor aynen
Butuful Ben ilk gittiğimde 6haftalikken gitmiştim bana vermişti doktor hemde devlete gitmiştim doktordan doktora değişiyor bence
NagihanAfra Ben gittigimde 5 haftalıktı nokta gibi birseydi alttan degil ultrasonla baktı fotograf verdi