Ezgiakisik Bebeğine Pev(çarpık ayak) teşhisi konan anneler var mı? Detaylıda sol ayak içe dönük olduğu söylendi
Meriwa Ezgiakisik bana da bacak boyu kısa dendi hiç bişey cıkmadı doğum yaptım maşallahı var canm içini kalbini ferah tut sen korkma
Ozlem20 Ezgiakisik canım hiç dert edilecek bir problem değil. Önemli olan sağlığı yerinde olsun. Bebeklik döneminde veya yürümeye başladığında özel yapım ortopedik ayakkabıyla çözülebilecek sorunlar bunlar. Rabbim üstesinden gelebileceğimiz çözümü olan dertler versin yeterki 🙏🏼
ecembugra53 Ezgiakisik Ezgiakisik tedavi olmadım babam götürdü beni doktor büyüdükçe düzelir dedi düzeldi
yamacalimoms Çok basit bir problem, artık tıp çok ilerledi böyle şeyler iğne vurmak kadar kolay şekilde çözülüyor emin olun rabbim bebeginize sağlık versin 💓✔️
tazeanne123_ Benim bebiş te iki ayak içe dönük ve ellerini açmıyo 33 haftalığız tedavisi çok basitmiş erkek bebeklerin çoğunda oluyomuş
tazeanne123_ Ruzgar_1405 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok şükür tedavisi var 1 2 ay uğraşırız
Ruzgar_1405 tazeanne123_ Amin canım inşallah 🤲 aynen çok şükür ki tedavisi var. Süreç zor değil ama uğraştırıcı dedi doktor.
Ezgiakisik Ruzgar_1405 biz Salih marangoz la görüştük doğumdan sonra gideceğiz Allah kısmet ederse bakalım inşallah kuzular hemen iyileşir
Ruzgar_1405 Ezgiakisik İşin duayeni gibi Salih hoca mesafeden dolayı biz bu tarafta bir doktor düşündük yakın olsun diye. Kocaelindeyiz. Okan Üniversitesinde uzman dr. Cengiz Çabukoğlu var kadın doğum doktorum onu önermişti görüştük biz de doğumdan sonra onunla tedaviye başlayacağız inşallah 🤲
urazaslan Ezgiakisik benim oglumada detaylı ultrasonda 2 ayagında var dediler.. Sizin ne oldu? anlatırmısınız üzülüyorum bu duruma dogumuma 4 ay var :(
Ezgiakisik urazaslan benimde detaylıda ortaya çıktı sol ayakta var doğunca alçılama başlayacak sonrada ayakkabı tedavisi