Sekersizkola Bebeğim için henüz oda yapmayı düşünmüyorum fakat eşyaları için bi dolap alacağım. İkea da bir dolap beğendim aslında ama üretimden kalkmış, diğer bebek modelleri de hoşuma gitmedi. Tek dolap alabileceğim bol çekmeceli kullanışlı önerisi olan var mı
MiniKaya Sekersizkola ben ikeadan pax dolp yaptırdım canım içini kendine göre ayarlayabiliyorsun ama ayrıyetten koçtaş tekzen ve vivensede güzel 2 kapaklı 3 kapaklı dolaplr var bakabilirsin
gokella Sekersizkola bende ikeadan pax dolap yaptırıyorum askılık alt kısmında 4 çekmece bi bölümü. diğer ekledıgım bölümde 5 tane raf olan kısım bu sekılde. 3 kapaklı oluyo toplamda fiyatı 3250 olması gerekıyor ama kullanışlı oldugunu dusunuyorum
Yaseminnnnnnn Sekersizkola ben vivenseden aldim hem uygun hem tatli duryor odamiz küçük oldugu icin büyüğünü almadm ayri odasi varsa bunun buyukleride var tavsiye ederim https://www.vivense.com/modern-style-4-kapak-2-cekmeceli-modeli.html
babymrv MiniKaya ikeadan yaptırdığınız pax dolabın görseli var mı acaba ? Bende düşünüyorum ama daha ikeaya gitmedim, ne kadar tuttu ?
MiniKaya babymrv biz kendi odamıza göre gömme dolap tarzında yaptırdık 60 cm derinlik 1 metre genişliğinde 2 çekmece 4 raf 1 askılık 1 de askılık üst raf olarak içi bu şekilde düz beyaz kapak yaptırdık 1480₺ tuttu ürün daha gelmedi a4 te resim şeklinde var dilerseniz atabilirim şifonyerde aldığımız için bize yeterli geldi
gokella babymrv sekersizkolanın attıgı dolabın aynısı yalnız kapakları var ben açık kapak yaptırmadım toz olur diye içi sürekli. o yuzden alt kısma file çekme yapıyorlar menteşeden dolayı 3 çekmece 1 file çekmece 2 askı benımde kıyafetler kucuk oldugundan dolayı raf kısmında da çekme yok dırek raf raf yaptım yoksa cok dar oluyordu araları🌸 ikeanın ınternet sıtesınden kendinizde çizebiliyosunuz hiç ikeaya gitmeden bu arada telefondan olmuyor bılgısayardan oluyor
babymrv MiniKaya ölçülerden anladım canım tamamdır bende yaptırıcam ama fiyat anlamında ön bilgi olsun diye sordum cok teşekkür ederim ☺️
MiniKaya Sekersizkola rica ederm canım hazır dolaptansa ölçüne göre pax dolap yaptırmak bana daha mantıklı geliyor hem ileridede kullanabilirsin 3-5 sene sonra çekmece istemiyorsan gidip raf alıp rafa çebirebilirsin yada dolabı daha büyütmek istediğinde hemen yanına birtane daha pax dolap yaptırıp birleştirebilirsin bence her açıdan iyi 🌸