Selinsevener 1PrensAnnesi e bizim ikimizinde 2016 cıkıyor 🤣o nasıl olcak Bende 2 gün önce kontrole gittim cıkıntı var gibi dedi bakalım değişecek mi %100 diyemem dedi
1PrensAnnesi Selinsevener ikinizinde 2016da yenileme olmuşsa hanginizin doğum ayı sonraysa cinsiyet odur
DenizzzT 1PrensAnnesi benimde bakarmısınız acaba ben 88 eşim 87 doğumlu gebe kaldığım ay eylül teşekkür ederim şimdiden ☺
1PrensAnnesi DenizzzT ikinizinde en son 2015de yenileme olmuş hanginizin doğduğu ay daha sonraysa cinsiyet o örneğin eşiniz mart siz nisansa kız veya siz ocak eşiniz aralıksa erkek gibi💕
DenizzzT 1PrensAnnesi eşim şubat ben temmuz bu durumda kız 😍 Bakalım cumartesi öğreneceğiz heyecanla bekliyoruz 🌸 Teşekkür ederim 😉
Selinsevener 1PrensAnnesi 1PrensAnnesi eşimin daha sonra ağustos ozaman erkek cıkıyor 🤔doktorda net olmamakla birlikte erkek gibi dedi
Edaeda Merhaba benim kafam çok karıştı 🤦🏼♀️ Acaba benimkini hesaplaya bilir misiniz ? 🙏🏻🙏🏻 Ben 1984 aralık eşim 1983 Nisan🤗
FatmaSalamBayram 1PrensAnnesi ya daha öncede sormuştum yogunluktan atladınız sanırım 🙊 Ben 18 haziran 1992 - eşim 31 Aralık 1990 . Son regl tarihim 12 eylül. Şuan 11+2 hamileyim 🌸
1PrensAnnesi FatmaSalamBayram cnm kız çıkıyo😍 2016 değişim senenmiş senin🙏🏻 Bakalım hayırlısı ne olacak
1PrensAnnesi zytn her ikinizde 2017de yenileme yaşamışsınız ikinizde nisan doğumlu olduğunuz için hanginizinki daha sonraysa cinsiyet odur 💙
Svde Ya kızlar bizede erkek dedi doktor bu yazılanlardan sonra acaba kız olur mu diye düşünüyorum🤣 bişey almaya korkar oldum
1PrensAnnesi incbrn doğum yılına erkek için 4 bayan için 3 ekliyorum gebe kalınan döneme gelince en son hanginizin yenilemesi olmuşsa cinsiyet o Söyleyin tabiki bakarım
zytn 1PrensAnnesi geç derken eşim 3 nisan.ama 89.gün sayısı kimin sonraysa o dimi.amma anlamadım haa 😂😂😂
DidemDuman @1PrensAnnesi merhaba benim içinde bakabilirmisin ben 3 eylül 1987 eşim 21 temmuz 1981 sat 18 eylül