Silay35 Ser11 ben de 57 ile hamile kaldım hiç kusma vs olmadı hep yedim en çok da kurban bayramını kapsayan süreçte 1 ayda 3 kilo aldım 20. Haftaya 7 kilo alarak girdim. Doktorum şekerden şüphelendi (şükür çıkmadı). 20’den beri diyet yaptım. Şimdi 25’i bitirmek üzereyim. 5 haftadır kilo almadım. Bundan sonra dikkat edersen hamur işi pilav Abur cuburu keserseniz hızlı almazsınız. Dikkat edin ben de ilk zamanlar çok yediğim için pişmanım🤦♀️
ecembugra53 Ser11 son ayda daha hızlı olıyor canm cok dikkat et abır çubuk hamur işi sekerden uzak dur
Gulsahkyc Azizesoran zaten inan ki azimsiz bi baktım 25 kilom gitmiş 5 kiloyu da biraz kendimi tuttum gittii
Silay35 Ser11 ben kendim çavdar ekmeği yapıyorum sadece küçük bir dilim sabah yiyorum mutlaka haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık. Ara öğünde çiğ fındık bağdan süt ile birlikte. Öğlen çorba/sebze yemeği ve yoğurt. Arada meyve. Akşam da protein sağlayacak bir yemek et gibi. Akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyorum. Tatlı çikolata vb istediğinde de gündüz vakti az miktarda yerse sorun olmaz. Bu benim düzenim tabi.
ipekayan Ser11 benimde 4. Aydan sonra hızla arttı abur cubur değilde çok yemekten 😃 Sonra kafama göre dikkat etmeye çalıştım bu sefer bebeğin haftası geri kaldı. Abur cubur yerine sağlıklı atıştırmalıklar denemeni öneririm. Ama yapması zor biliyorum 🙈
zeynep_0395 Ser11 doktoruna söyle canım şekerin çıkmıştır normal değil bu kadar kilo Alman baktır şekerine önlemini al hem senin sağlığın hem bebeğin için
Ces90 Mommm444 16 yim bende aldım 5 Kilo göbekte belli oldu herkesde farklı demekki bide ben yemiyorum öyle çok ekmek iki dilim sabah başka da yok ama bünye hemen alıyor bide her şeyi yesem 🤦🏻♀️
Bybra-212121 Ser11 ilk hamileliğimde 17 kilo aldım ilk 3 ay hiç almadım sonra çok hızlı aldım 4 ve 5 . Aylarda 1 2 kilo aldım ama 15 kiloyu 4 ayda aldım herkeste Farklı olabiliyor belki bundan sonra almazsın üzülme canım ayrıyeyten doğumdan çıktıktan sonra hemen tartıldım tam 4 kilo gitti bana da herkes 8 -9 kilo gider demişti ama gitmedi zamanla verdim
Neseli68 20+6 dayım kızlar 56 ile hamile kalmıştım. 57,5-58 arası gidip geliyorum. Her gün yürüyüş ve bol su içmeye özen gösteriyorum. Son haftalarda daha hızlı kilo alınıyor bu ikinci gebeliğim benim de 🙈