sevara Secilygt benim öğluşumda çok hareketli bazen canım acıyor 😅 benim göbekte hep öne gidiyor o yüzden daha büyük gibi geliyor dışarıdan bakınca
62fatma Secilygt ay evet bizde 2 güne 26 haftalık olacağız tepiniyor titriyor hiç durmuyor bu aralar.
Serifeisitmir Secilygt ne güzel canım korkma işte hareketli olmasi iyi 😇 bizimde bel ağrısı dışında pek bir sorunumuz yok şükür oglusum öyle beni unutmayacak derecede hareketli değil özellikle gece ama gündüz mahvediyor beni hele acıktıysam 😂😂😂
Secilygt sevara Evet evet herkez 8 aylık sanıyor beni ama normalde toplam 65 kilodayım ve 6 kilo aldım sadece bazende korkuyorum 🥺
sevara Secilygt evet yaa doğum yaklaştımı diye soruyorlar bazen sınırleniyorum. Yoksa bende 7 kilo aldım. 51buçuktum 58 buçuk kilo oldum. Sadece göbek var.
sevara Secilygt bende öyle düşünüyorum bazen veya bebeğin kilosu çokmu diyorum doktorum normal diyor internette baktığımda da normal yazıyor.
Zeyyaleyyy Secilygt Aynı benimde öyle gece 2’den sonra öyle geriyorki içeriden fırlayacak diye ödüm kopuyor 😂🙊
Secilygt sevara öyle canımda çok internete güvenim yok herkez bişeyler diyo bakalım bu hafta kontrole gidicez 🥰özledim oğlusumu