BeyzaEnes Kizlar 38 +2 haftalik hamileyim hastaneye geldim hafif bi agri var diye 4 cm acilman var dediler ama hic sancim yok suan ne yapmaliyim
HabibeGlrmr BeyzaEnes nasl bi ağrıydı acaba. Benmdeşu an bebek çok harektli ve afedersnz sanki alttan çıkıcakmış gibi 😔 çok korkmaya başladım
Zeykem BeyzaEnes ayyy hastanedesınız ve buraya yazıyprsunuz ben heyecandan buraya yazamazdm herhalde Allah kurtarsın
BeyzaEnes HabibeGlrmr hastaneye gelmeden once sanki karnimin sag tarafini yirtiyolar gibi oluyordu bi agri saplanmisti hic gitmemisti ama simdi o agrida yoktur 4 cm acilma var nst bagladilar nstde sanci cikiyor ama baskada bisey hissetmiyorum
Keriminmutluannesi BeyzaEnes canim benimde dünden adet ağrısı gibi gidip geliyo sende de öyle bi ağrı mıydı? Doktora yarın gidicem
HabibeGlrmr BeyzaEnes Allah yardımcımz olsunn. Bende öle yırtılma gibii bi Ağrı yoktu ama sanki alttan eli çıkıcakmış gibiydi. Bakalm artk noluyo günlerimiz zaten 😊
Keriminmutluannesi [bilinmeyen] valla bilmiyorum hiç öyle olmamıştım ya hep kasılma falan oluyodu adet ağrısı gibi gelince şaşırdım çoğu kişi açılma olduğunu söylüyor bakalım yarın gidicem hastaneye😐
BeyzaEnes Sjsjsjjs hala dogum olmadi hala 4 cm aciklik nstde sanci gozukmuyo bendede sanci yok napicam ya ??
Emilyy BeyzaEnes 4 cm acilma ile bence birakmazlar suni ile dogurturlar . Olmazsa sezeryana alirlar ama mutlaka bu gece yarin sabah dogurursun bencee
Sjsjsjjs BeyzaEnes 4 cm açiklıgim oluştuktan 2.3 saate doğurdum canım Allah yardimcın olsun inşallah 🙏🙏
Keriminmutluannesi [bilinmeyen] selam canim doktora gittim bebeğimin kilosunun haftasından iki hafta önde gittiğini tekrarladı ağrılarım doğum habercisi ola bilirmiş söylediği:şimdiden ağrıların başlamışsa 1-2 haftaya kalmaz doğurursun
Keriminmutluannesi [bilinmeyen] ay evet düne kadar bende de öyleydi korkuyodum bebeğe bişey olur diye bugün sakin, çok fazla hareketlilik bide çok az hareketlilik olunca doktora söylememiz gerekiyomuş doktorum söyledi