Ezel_hazel 17 haftalık hamileyim doktor once kapsül verdi kan.ilaci olarak içemedim tadı kötüydü kustum.simdi küçük tüpler vermiş kan ilacı olarak onu da içemedim kustum. Varmı böyle tadı olmayan bi ilaç ya
AysuMine Ezel_hazel Gynoferon kullanıyodum midemi mahvetti kusma, ağrı vs. Doktorum SİDEFER kapsül diye ilaç önerdi özel bir bir ilaç ama devlet karşılamıyor 80 tl gibi bir ücreti var çok iyi geldi hiçbir yan etki yapmadı bana denemeni öneririm canım👍🏻
Kkaya0153 Gynoferon alabilirsin hem dokunmuyor hemde şeker gibi tadı güzel mide bulandirmiyor. Ben ferrum iciyorum dokunmadığı için.
Ezel_hazel AysuMine tadı geliyor mu ya da içtikten sonra ağızda kötü tat bırakıyor mu. Çok kötü oluyorum artık dayanamayip iğne olarak isteyeceğim yoksa
Kkaya0153 Ezel_hazel Ferrum hap bi tadı yok limonlu su ile içiyorum kahvaltıdan 2 saat sonra. Ama gynoferon dene bence bonibon sekerlere benziyor ve tatli bir hap onuda kullanmıştım hic dokunmadı oda hap.
AysuMine Ezel_hazel hayır inan ki bende aynı senin gibiydim canım ilacı içer içmez kusuyordum ama bu öyle değil tadı yok ağızda kötü tat bırakmıyor şu an günde 2 tane içiyorum yine de yan etkisi olmadı çok şükür. Bide bu takviye edici gıda olarak geçiyor içinde baya bi vitamin var yani C vitamini bile. İstersen bi araştır bak ben öneriyorum ama.