Aleyim_44 Kızlar malatya sevgi hastanesinde raziye hanımdan memnun kaldnzmı doğum yapanınız oldumu ondan benm 2.gebeliğim sürecimi ondan devam ettrcem korona süreci böyle devam ederse doğumda orda olacak gibi siz hastaneden ve doktordan memnun kaldnzmı?
Cinarim44 Aleyim_44 yok hayır bende kararsizim nereye gideyim diye raziye hanım uygun dediler 60 tl belki oraya giderim bilmiyorum hiç gitmedim yani
Aleyim_44 Cinarim44 ben 2 kere tek gittim 11 haftalık hamileyim doğumum sezeryan olacak acaba iyimidir diye merak ettim
Cinarim44 Aleyim_44 benimde 2. Gebeliğim sezeryan olacak inşallah ilkini özlem gül de yapmıştım ikinciye daha bulamadım haftaya gitmem lazım kararsizim bir doktora başlamam lazım
123123 Ben hayat hastanesinde sevgi hanıma gidiyorum memnunum şimdilik sevgi hastanesinde çiğdem hanım vardı herkes çok memnundu ama yok orada.
birtriptanesi 123123 merhaba biraz geç gördü. blogda arama kısmına sevgi yazınca gördüm sizim yazınızı. Ben de hayat hastanesinde sevgi hanıma gidiyorum siz normal doğum mu yaptınız ebe mi doğurttu dikişinizi kim attı?