Zisanmery 16+6 hala karnım çıkmadı eşim hafif şişmiş desede bana hala aynı geliyor hiçbir değişim yok hamile gibi görünmüyorum aynı şeyleri giyiyorum ne zaman çıkmaya başlar?
ikizminikler Zisanmery 19-20 gibi çıktı benim 16-17 de bende aynı kıyafetleri giyebiliyordum şimdi pantolonu kapatamıyom
Deletedmom355 Zisanmery 10. Haftada hafif belliydi şuan 12+5 im daha da belli. Bol tişört tercih ediyorum onda bile kabartısı belli olur. Artık hamile taytı ve hamile eşofmanı giyiyorum normallerde rahat edemiyorum hiç bir kıyafetim olmuyor. Kilo da almadım
World Deletedmom355 benim de öyle. İlk başlarda 6 kilo verdiğim için pantalonlarımın bazıları oluyor ama 14. Haftadayım ve göbeğim çıktı. Ne giysem belli oluyor
1anne- Deletedmom355 aynı şeyleri yaşıyoruz bende 14+3 üm kilom hiç değişmedi ama göbeğimden dolayı giydiğim şeyler rahatsız ediyor ağrı yapıyor sıkıyor ayrıca gebelikten önce de göbeğim yoktu 55 kiloyum boyum da var anlamıyorum kilo almadan giydiğim şeyler göbeğimi nasıl sıkabilir hayretler içerisindeyim 😄😄
Tgbab Zisanmery ben 7. Haftamda bile aynı kıyafetlerimi giyemedim inanılmaz şişkinlik gaz sancım gibi vardı rahatsız ediyordu. Gebelik göbeği 16 dan sonra belirginleşmeye başlıyor. Sonra bi anda büyüyor 😬
ecembugra53 Zisanmery 24 hafta ile tam belirginleşti karnım cok normal herkes bir değil iç kArın yapısı ile ilgili 😊
Esoo0698 Zisanmery Ben 16 haftalığım ama hemen hemen 2 haftadır karnım var normal pantolonlarımı giyemiyorum 🤷♀️
Deletedmom95 Zisanmery 16-17. Haftadan sonra hafiften çıkmaya başladı. Suan 25+5 karnıbahar kadar bi karnım var ama elbiselerim hala oluyo 🤭🤭
Berenberen23 Zisanmery bence kişiden kişiye değişiyor Canım ben 37 olucam yarın gören 6 aylık mı diyor bide bol giyindiğimde dışardan hiç belli bile olmuyor doktorum bile her gittiğimde ne zaman çıkacak senin bu karnın diyor 😂
diyhomelif Zisanmery iç karnın geniştir canım mesela ben tomtik olduğum için 12 de belli olmaya başladı ona göre şekillenmeye başladı karnım
Mommm444 Zisanmery 16+5 im benimde aynı sadece akşam yemeğinden sonra çok şişiyo oda gaz başkada ben de aynıyım daha erken diyolar