Fatmayrc Yarın suni sancıyla doğumum başlatılcak önerilerinize tavsiyelerinize açığım güzel annişler dua eder misiniz bebeğimle banada 🙏🙏😘
mervoss Fatmayrc allahın izniylr her hamilelik kendine özgü birşey doğurursun kimsenin ben doguramadıö cok fenaydı demesine bakma bide açılman veya nişanın suyun gelmişmiydi yoksa sen mi istedim?
Ceylann_5311 Fatmayrc Ayyy Benimde yarın suni sancıyla Doğum başlatcak kaç haftalıksın canım bende ilk cocuk hiç bsey bilmiyorum ya napcaz 😱
Ozsen35 Fatmayrc ben suni sancıyı hissetmedim bile hiç sancı çekmedim en sonunda sezeryana döndük zaten 9 saat hastanede normal doğum diye direndim yani kişiye göre değişir dert etme sağlıkla kucağına al inşallah
Ayseg1 Fatmayrc Allah yardımcın olsun canım korkutmak istemem herkeste aynı olmuyor ama bende ilk bebeğimi suniyle doğurdum çok fenaydı
Fatmayrc Ayseg1 her gebelik farklı oluyormuş canım kimi diyor çok kötü kimi diyor çok basitti inşallah benimde çok basit olur
Fatmayrc mervoss açılmam yok suyum azaldığı için doktorum bebeği almamız gerektiğini söyledi ben suni sancı istedim eğer suyu iyi olsaydı kendi sancımı bekleyecektik bu arada 38+1 im
Babyme Canım Allah yardımcımız olsun benimde salı günü suniyle başlatacakmış doktorum henüz bende bişey bilmiyorum :)