Gebeliğimin başından beri Zeynep hanıma gidiyorum Allah razı olsun çok memnunum doktorumdan. Soğukkanlı ve ilgili gittiğimde bütün sorularıma cevap buluyorum. Evet eşler muayene sırasında içeride olamıyorlar. Benimde ilk gebeliğim ilk heyecanım . Eşim sadece kalp atışını duyabildi bebeğimizin çünkü o zaman pandemi ilan edilmemişti. İlk ve son kez o zaman girebildi. Şimdi artık gebeliğimin sonlarına geldim. Eşimi hastaneye dahi sokmadım kapıdan bıraktı kapıdan aldı. Zaten muayene sırasında üç kişi olunuyor odada doktorlar günde kaç tane hasta ile temasta oluyor biraz bu açıdan bakmak lazım hem doktorumu düşünerek hem eşimi düşünerek sorun etmedim bu durumu zaten detaylı resim yakalamaya çalışıyor doktor.riskli bir zamanda yaşıyoruz ve şartlara uymalıyız diye düşünüyorum. Hastanede asansör bile kullanmıyorum temas etmemek için merdivenle çıkıyorum çıkana kadar zaten nefes nefese kalıyorum ama muayeneye eşlerin alınmadığı bilindiği halde kat olduğu gibi eş dolu sosyal mesafeden dolayı sandalye sayısı az randevu sıran gelene kadar oturup dinleneceğin yer yok çünkü beyler oturuyorlar ellerinde eşlerinin çantaları… Bu biraz hakka girmek oluyor insanları riske atmak oluyor artık şartlara göre yaşamak durumundayız ki daha kötü şeyler yaşamayalım. Bu gibi sebeplerden ısrarcı olmamak lazım yeterki sağlıklı bir şekilde doğumlarımızı yapalım. İkili test ve detaylıyı da aynı hastanede yaptırdım O doktorumdan da çok memnun kaldım CD ve yirmiye yakın resimde verildi yani eşimde ayrıntılı olarak görebildi bebeğini. Özel anlarda eşlerin yanımızda olamamaları kötü ama hasta olmaları ya da olmamız daha da kötü olurdu.