Hilalsny emrahedaeslemfamily agir mi nasil araba ? Cok fazla insan agir oldugu icin onermiyo ama bendr travel alicam
emrahedaeslemfamily Hilalsny hauır bende öyle sanıyodum inanki çok hafif ve kullanışlı ayrıca sürmesi çok güzel aktif yani .
Mina01 Hilalsny beby bee doğal anne yani besik görsel olarak böyle canim ama markasını bilmiyorum netten almışlardı foto atamadim
Hadibakalim Hilalsny beşik instagramdaki maya baby den aldım..bebek arabası travel tercih etmedim kraft cockpit aldım..ayrıyeten beby2go oto koltugu.
Meriwa Hilalsny ben salonum da kullanıylrum inanılmaz rahatım memnunum yerinde görün derim tekerlği de var sürükleyerek götürüyorum yatağında uyuyo hep salonda olsam da alıştı ama yatak odamdaki ahşap olana alışamadı henüz
akcayaanneoluyorum Hilalsny Aynen, büyüyen beşik benim kardeşimin zamanında kaldı bence 😬 Artık park yatak daha yaygın gördüğüm kadarıyla. Bebek arabasında da çok düşündüm, sonunda gına geldi, gittim beğendim aldım 😂 Bakalım kullanınca daha çok anlayacağız 😬
Semanurry Hilalsny ben pierrecardin fenix travel sistem aldım daha doğrusu ananemiz dedemiz aldı çok beğendik tavsiye ederim ☺️ Beşik için bişey diyemiycem bebek odası takımı aldık smrt beşik olarak tercih ettik beşiğimizi de 💓
minnie11 Hilalsny ben 50×90 anne yani beşik aldım. Aslında daha büyük olanlarından düşünüyordum ama gün içinde başka odalara taşımak gerekebilir diye küçüğünü aldım. 1 yaşa kadar kullanılabilir daha sonra kendi odasına geçirmeyi düşünüyorum. Olmazda da park yatak alırım. Bebek arabası olarak joie litetrax 4 aldım. Tek olumsuz yani çift yönlü kullanamiyorsunuz. Puseti arabaya ek olarak takip ilk aylarda size dönük olarak kullanabiliyorsunuz. Ancak henüz kullanmadım pratiklik açısından bir şey diyemem 💁♀️
Merve-c Mmrv00 alicam.Uzun Hilalsny prego Miami park yatak ve de Pierre Cardin karma kabin tipi bebek arabası
MrsBeril Hilalsny daha kullanma firsatim olmadi maalesef. Bebeklerim doğsun ancak o zaman yorum yapabilirim.
0101sevo Hilalsny Bebek arabasını prego guatro vip tercih ettim travel sistemin zor olduğunu söylüyorlar evet ama sırf kendime kolay olcak diye o incecik ergonomik olmayan baston arabasına koyamam bebeğimi yeni doğan bebekte en uygun puset çünkü benim fikrim. Bebek odasına montesori yatak yaptırıyoruz belli aydan sonra orda yatırmayı düşünüyorum. Beşik olarakta bu katlanılabilir anne yanı beşikler oluyor hem oturma odası hem yatak odasında kullanması için oyle bişi düşünüyoruz 😊
Havva_karakayaa7 Hilalsny valla Canım biz e Bebekten Aldık baby plus marka e bebeğin kendi markasıymış 1.300 tl ye aldık bakalım inşallah kullanışlı olur Travel sistem