Aytek99 Sermec27 anladım canim.degerlendirin.insallah hamile kalırsın🙌 Bende ayın 8i catladi 3gun degerlendirdim.insallah tutmuwdur. Bir oğlum var 3 yaşında.cok istiyor bebek.😍rabbim nasip etsin
Lraybrs 20 Eylül 🙆🏽♀️ İnşallah tutmuştur bu ay 🙏🏼🐣 4′ünde kasık ağrısı , 5,6,7’sine kadarda kasık batması ve akıntı oldu. Muhtemelen ozaman yumurtlama oldu ve çatladı. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için 🙏🏼🌺
melkaydnnn Lraybrs ne cok 20 eylul bekleyen var insallah hepimiz hayirli haber aliriz bende 7 eylulde doktor kontrolunm vardi bu ay coktan olmus dedi yumurtlama 🤗
Lraybrs melkaydnnn aa ne güzel canım erken döllenme olmuş olabilir o zaman senin çoktan yumurtlama olduysa :)) inşallah güzel haberler alırız hepimiz🙏🏼 bende kaçında çatlama oldu bilmiyorum ama tahminimce 7 si falan oldu. Çünkü akıntı 7 sinden sonra bitti. Şuan 1 hafta var regli ye ara ara akıntı oluyor birde bacağıma doğru inen kasık batması ve ağrısı. Başımda sık ağrıyor ama zaten bende migren var bunu belirtiden saymıyorum:)
Sermec27 ozgei 24 Eylül de inşallah bana sevinc yasatır benim de 2 kaybım var 6 ay önce oğlumu kaybettim rabbim bizi sevindirsin inşallah 🤲❤️
blueberyy00 Aytek99 bikac gündür kasiklarimda batmalar var ama dur bakalim.hayirlisi geç yumurtlama da olabilirim
melkaydnnn Aytek99 canım hamile degilim doktorum yumurtlamam icin olmus dedi insallaj ogunleede gelirrr 😏