Deletedmom360 Ailesinde ikiz olanların ikiz gebelik yaşama oranı daha mı yüksek ? Yaşayanınız var mı ? Benim babam ikizdi benimde ikiz gebelik yaşama ihtimalim var mı bildiğim kadarıyla ikiz olup olmaması anneden geçiyor
hhb53 Deletedmom360 Benim sülalemde var ikiz bebek sahipleri halam kuzenlerim falan benimde ikiz oldu. Sizde de olabilir
Mervella34 Deletedmom360 benim babamın kuzenleri ikiz ben de ikizlere hamileyim 31+3 olduk çok şükür 🙈🥰☺️
Seval22 Deletedmom360 Benim eşim ikiz amcasının çocukları ikiz dedesi ikizmiş anaseside ikizmiş dayısının torunlarıda ikiz anne ve baba tarafında bir sürü ikiz var doktor bize 1 kuşak atlar senin torunun yüz de 99 ikiz olcak dedi
Kbra-bhr07 Deletedmom360 benim eşim tarafında ikiz bende şuan ikiz gebeyim 35haftalık olduk çok şükür 🐣🐣♥️
Deletedmom360 hhb53 sanki istiyor gibiyim🤗ama bi yandan da zorlanırım diye istemiyor gibiyim 😊 aklımada gelmiyor değil olur mu diye çünkü babam ikiz
Aryastark Deletedmom360 benim ikizim var ama benim bir tane oldu ilk hamileliğim ikincisi nasip olursa ne olur bilmiyorum artık 😀
Kbra-bhr07 Durudora aynen benimde öyle kaburgalarımı sıkıştırıyor ağrıdan kıvranıyorum ama 36-37falan istiyor doktorum