Deniz68 Hamileyken karın bölgemdeki tüyler belirginleşti rahatsız oluyorum alan var mı ? Bebeğe zararı olur mu doktoruma soracaktım unuttum
Hilal93 Deniz68 olmuyor da benim hamilelikten dolayı çok hassaslastı göbeğim alerji gibi döküntü olmustu sonradan almadım bir daha
Abzekh Deniz68 onlar gebelikten sonra dökülüyor hatta ben 38 deyim bazen elimle tutuyorum sadece elime geliyor şimdi çatlama durumlar vs de olabilir belki onu tetikler
Mirayse1 Deniz68 canım ik gebeliğimde ilk haftalardan itbaren asırı tüylendi göbeğim doktor sakın dokunma kalıcı olur almazsan doğumdan snra dökülcek zaten dedi dedği gibi döküldü. Şimdi yine cıkmaya basladılar yavastan ama eskisinden daha az hu gebeliğimde. Sabredersen iyi olur yine sen bilirsn
elcinsadem Ben defalarca aldırdım hatta en son 37. Haftamda aldırdım bi sıkıntı olmuyor . Bebek karnımızın 7 kat içinde korumada.
ilkim_55 Doktorların tavsiyesi alınmaması yönünde. Çünkü, o tüyler doğumdan sonra dökülüyor, hamilelikteki hormonlardan sebep oluşan tüyler. Ama alırsanız kökünü canlandırmıș olur ve doğumdan sonra da almak durumunda kalırsınız. Şahsi görüşüm alınmaması🤗
Srpl1_ Benimde göbek bölgem tüylendi benide rahatsız ediyor ama alma taraftarı değilim doğumdan sonra dökülecek sonucta köklerini güçlendirip ömür boyu almaktan iyidir diye düşünüyorum
Hilalsny Benimde gobek bolgemde biraz tuy cikti ama sadece orda olsa keske her yerimde tuyler artti ozellikle ust bacak kismimda zorlasam 3 4 ay almazdim bell belirsiz cikardi simdi masallah erkek bacaklariyla yariscak cok sasirtici
61Aysen Deniz68 benmde ole belirginleşmisti bikere aldim geri dha belirgin ve dha sert cikti bnde dha almadim aldikca artiyo dha belirgn cikiyo bnce hc alma dogmdan snra kendilignden gidiyoms zatn smdi alirsn artk hep almk zorunda kalcksn bn ilk defa aldm keske almasaydm