Selenkarabulut Hanımlar ciddi göğüs ucu yarası oluştu, gümüş kapak alıcam fakat hangi marka daha iyi Kullananlar öneri yapabilir misiniz ? @
Abzekh Selenkarabulut önemli olan 925 ayar gümüş olması. Hepsi aynıymış çevremdekiler hep farklı farklı marka kullandı hepsi iyi geldi. İndirimde hangisiyse onu alın 🤗
Gulayozgoc Selenkarabulut ben silvernuse aldım doğumdan 2 hafta önce tavsiye üzerine göğüs ucu kremi ile birlikte kullanmaya başladım. Çünkü ne yazıkki göğüs ucu içerde olan bayanlarda yara sorunu oluyor.
Ferihakrc Canım ben silver nurse kullanıyorum çok memnunum doğum yapalım 26 gün oldu hiç yaram olmadı 😊🙏🏻🥰
Esin84 Ferihakrc ne zaman kullanıyorsunuz emzirdikten hemen sonra kapatıyor musunuz? Çok geriliyorum şu yara olayından
Ferihakrc Minikbebegimm belki gerek olmaz diye almadım canım doğumdan 1 gün sonra baktım yara olacak hemen aldım kullanmaya başladım ve etkisi zaten hemen görülüyor
Ferihakrc Esin84 7/24 takılı kalıyor canım nemli tutuyor ve yara olmasını engelliyor zaten en iyide bu şekilde sonuç alırsın ben çok memnunum banyodan sonrada hemen kurulayıp takıyorum hiç onlarsız dışarıya bile çıkmıyorum elim ayağım olmuş durumda 😊😊
Ferihakrc ZynpL dışarıya çıkarken canım Gümüş kapakların üstüne göğüs pedi koyuyorum zaten bolda giyinen biriyim o yüzden pek sıkıntı olmuyor çünkü çıkarınca daha kötü oluyorum vücut alışıyor bir zaman sonra 😊😊