Domatesimm MelikeAkqull tabii sen vermeye başladığında herbokolog elalem hemen başlayacak ayy diyet de neymiş ayy doğurdun yeee ayy bugün de diyetinin boz. Diyip arkamızdan laf edenler olacak.Hiçbirine kanmıyoruz. Hemen kilo verip havamızı atıyoruz 😎😎
MelikeAkqull Hlnkk35 doktoruna sorman gerek diye biliyorum canım çünkü dikişlerine zarar verebilirsin. Ben Doğumdan sonra doktora kontrol için gittiğimde soracağım onun onayı ile başlarım kullanmaya
MelikeAkqull Domatesimm evet evet şakın diyet yapma çocuğa sütün yetmez Yemen lazım senin diye başımıza bikbiklencekler🙄 ama kilo veremeyince de en başta kendileri yorum yaparlar 😨
aylinsss Domatesimm bunu hamileyken de diyorlar sen hamilesin rahat ol bebek beslenmez ye iç şımar dokuz ay diyorlar ve bunu diyenler 25 kilo almış doğumda benim için doktorun ne dedigi önemli sizin içinde öyle olsun benim doktorum çok alınmaması taraftarı
aylinsss Domatesimm doğumdan sonra emzirme diyeti veriyor diyetisyenler verdigi programı alır gösteririrsiniz böyle diyenlere ve doğumdan 4 ay sonra spora başlanabilir diyor diyetisyen eğer verilmemişse kilolar
Domatesimm MelikeAkqull o yüzden altı aya kadar kendini hiç kasma rahat ol sonra düzenli olarak yaparsın 🌸
Sermec27 MelikeAkqull 6 ay önce sezeyan oldum 46 kılo ile hamıle kalmıştım 64 ile doguma girdim su an tekrardan 46 kıloyum
Kuzey61 MelikeAkqull alakası bile yok canım bünye meselesi ve irade ben sezaryen doğum yaptım ilk oğlumu 55 ile hamile kaldım 70 ile doğurdum bebek 5 aylıkken 53 kiloydum 🙂
MelikeAkqull Kuzey61 darısı başıma eski kıyafetlerimin içine girmeyi istiyorum 😊 hep hayalimde bebekli ama zayıf ve bakımlı bi kadın olmak vardı. Kiloları alınca gözüm korkmadı değil.
Mihre aylinsss Tabi ki,korse ve düzenli spor ile kaslı bir hale bile gelebiliyor.Üstünde durmak gerekiyor sadece.
Domatesimm aylinsss aynen diyetisyene gidebilecek durum varsa en iyisi. Doğumdan hemen sonra diyetisyene gidip hem mis gibi emzirip hem zayıflayan çok kişi var 🙏🏻
MelikeAkqull aylinsss evet emzirme diyetini duymuştum bende elimden geleni yapacağım Doğumdan sonra 💪🏻 İnşallah herkes istediği gibi bir görünüme sahip olur 🌸❤️
Sermec27 aylinsss 1.55 boyundayım eski halime döndüm ben aslında bebeğimi kaybettim ben emzirme olmadı bir de yemek yemiyorum oğlumdan sonra ondan dolayı hemen eski halime döndüm oğlum olsaydı da keşke daha da kılo alsaydım her tarafım catlasaydı nasip işte