Sevm Kızlar merhaba ben daha yeni gebeyim Pazartesi doktora gidicem troidim çok hızlı çalışıyor :/ ilaç kullanıyorum ama değerim 4 küsür çıkmış sizce bebeğe etkisi çok olur mu şuan
Gunsss Sevm benim tiroid sorunum gebelikte ortaya çıktı normla değer 2.5 olması gerekiyormuş benim 2.77 ydi hemen ilaca başlattı doktorum. Çünkü gebelikte tiroid hormonu direk bebeğin zeka gelişimini etkliyormuş. Doktorunuza mutlaka hatırlatın.
BusraVeli Sevm Benim 6 küsür çıkmıştı ve ilaca başladık hemen gebelik boyunca da hep kullandım sürekli test yaptırdım bir sorun çıkmadı canım bebeğim doğduktan sonra ona da tiroid testi yapıldı temiz çıktı şükür ilaçlarını düzenli kullandığın sürece bir sorun çıkmaz inşallah
Bittercikolataa Canım normal de gebelik için 3 ün altında olmasi gerekiyormuş. Sen tekrar görüş doktorunla ve endokrine yönlendirecektir daha detayli takip edilmesi icin geçmiş olsun kötü düşünme bir ssy olmaz Allah in izni ile yediklerine dikkat et 🤗
Sevm BusraVeli kullanıyorum canım 3 aydır filan 5 küsürlerdeydi çok fazla düşmemiş doktorla görüşeyim de belki dozunu artırır