ipekipek Kızlar benimde bir sorum olacak ama. Depend aldım ama normalde yandan açılması gerekiyor diye biliyordum ama bu bildiğimiz kilot gibi normal giymeli yandan açmalı değil. Cesitleri mi vardı acaba yanlış aldım 😟
cocukgelisimcianne_ Eceunverkanra benim depend talihsizliğim oldu maalesef . Çünkü Doğumdan sonra vücudum bir anda ödem topladı bedeni küçük geldi oyüzden yanlarını yırtıp kullanmak zorunda kaldım oyüzden haliyle taştı depend aldım diye yanıma çamaşırıda az almıştım biraz rezillik çektim . Keşke bantlı hasta bezi alsaymışım dedim 🤦♀️Ama geceliğim beyazdı lekeler çıktı yıkayınca
Eceunverkanra cocukgelisimcianne_ Hadi ya uzuldum 😔 Ben denedim bedeni aldiktan sonra tam geldi ama tabi dogumdan sonra ne olur hic bilmiyorum deneyecegim. Cok tesekkur ederim 🙏🏻
Burcuu3761 Eceunverkanra beden yanlışlığı sızdırma yapabilir başkada yapacağını düşünmüyorum 🥰 rica ederim ne demek ☺️
Mihrimah41 Eceunverkanra yok canm geçeceğini Sanmıyorum bnm geçmemişti ama oldu ki geçti eve gelince beyaz sabunla çitileyip makinede yıkayınca geçiyo yani dert değil
Mavilibulut Eceunverkanra valla burda öyle şeylere linç geliyor ki korkar oldum bir şey yazarken🙈 ama sağ olsun herkes yardımcı oldu. Gercekten tek başına yeterli olmasi bizim için büyük kurtarıcı olur. Çok teşekkür ederim sizede🌸😍
Eceunverkanra Mavilibulut Amaan sen onlara ne bakiyorsun can sıkıntısından yapiyolar kaldi ki onlar cahil bence bosver 😁😁
durununannesii Eceunverkanra peki bu kana kaç gün şiddetli sürüyo yani 1 paket depend yetermi daha sonrasında pede geçebilirmiyiz acaba 🤔
Eceunverkanra durununannesii Ben ikili aldım 9+9 seklinde ilk bir hafta kanamama gore ya devam edip kullanicam rahat edebilmek icin cok azalirsa da pede gecerim diye dusundum
Meflug Eceunverkanra ben 2 beden de almıştım ama doğumdan hemen sonra normale donemedigimiz için küçük olanı hiç kullanmadım😁 hatta eşim o kadr çok depend almış ki açılmamış paket duruyor 😁
Mavilibulut Eceunverkanra ay demi bende öyle düşünüyorum valla olgun insanlar olsa böyle olmaz😂 Neyseki sizin gibiler var😍
Eceunverkanra Meflug Adet donemlerinin ilk iki gunu giyersin canim ☺️☺️ Akti bulasti derdin olmaz ohh mis
Meflug Eceunverkanra çok rahat valla 🤣 bu arada bende bir sıkıntı oldu doğum sonrası küçük abdestimi tutamıyorum 🙊 o yüzden bı sure daha kullandım ben😁 bir de kanama benim 10gun sürdü sürmedi çabuk bitti