ozlem0643 Merhaba kızlar cinsiyet en erken ne zaman belli olur ya da gitmeden anlamanın bir yolu var mı ?
Smnrky ozlem0643 16. Haftada söyler canım daha öncesi belirsiz oluyor ve yanılma oluyor sana tavsiyem daha öncesinde öğrensende ya kimseye söyleme ya da alışveriş vs yapma 😁
Mervetekmn ozlem0643 20,hafta en net yanılgısız ögrenılıyor ben 22 haftada ogrendım erkek . Onun oncesınde kiz kız deyp duruyorlardı 2ayrı doktorda
Ebruakcetin ozlem0643 tam 12. Haftada doktorum %99 erkek demişti 16. Haftada kesin erkek dedi detaylı da ne olur bilmiyorum☺
Laylaaaa121212 @Smnrky#Kızdan erkeğe döner mi?? Erkekten kıza dönen çok ama kızdan erkeğe çok görmedimm ama 17-18bence en net
Laylaaaa121212 @Hirayaman#Kızdan erkeğe döner mi?? Erkekten kıza dönen çok ama kızdan erkeğe çok görmedimm ama 17-18bence en net
Rmeysa_1661 Laylaaaa121212 aslında erkekten kıza dönmesi biraz zor oluyor çünkü çıkıntı bariz belli oluyor en net ve en belirgin 16 hafta ve sonrası ben 18 haftalık oldum bir daha 20 haftlığa doğru gidicem 🤗
Laylaaaa121212 Rmeysa_1661 ama kızdan erkeğe dönen çok var sanırım 🤭🤭🤭 bacak arası görülmediği için atıyolar herhalde 😀 yada genital bölge gelişmiyormu? Yani 16haftada kız 20 haftada erkek naısl olur ki🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Rmeysa_1661 Laylaaaa121212 bazen görmeyip vucut yapısına bağlı yorum yapanlar doktorlar da var. Eğer 20 haftalıkken erkekse erkektir. Pipinin yok olacağını sanmıyorum 🤭🤭
Ebruakcetin ozlem0643 inşallah canım😊 genelde erkekler erken belli oluyor diyorlar ama istisnalar da var tabi
Ncmtntuuba ozlem0643 13. Hfatada doktor çıkıntısı var bu çocuk erkek bence dedi. Ama 3 hafta snra tekrar gel bakalım dedi. Çok emrak ediyorum kız erkek frketmez ama artık öğrenmek istiyorum ❤️