sensiz_214 Merhabalar arkadaşlar, 16 haftalık hamileyim ve kaç gündür özelliklede bugün şiddetli dayanılmayacak baş ağrısı var çok çaresizim aranızda yaşayan var mı yada baş ağrısının geçmesi için ne yapabilirim?
zeynep_0395 sensiz_214 sürekli yaşıyordum hamilelikten önce hacamat yaptırdım geçmişti şuan 22haftalık gebeyim yine başladı hele dün gece artık agrıdan boyunum gözlerim felç gibi oldum teyzem hemşire onu Aradım mentollü krem var biraz ayak altına şakaklarına az az kullan masaj yap dedi Allah razı olsun hafifledi uymuş kalmışım sizde yapın isterseniz
Mercimeginannesi123 sensiz_214 kuzum aynı postu bende açmıştım hala tutuyor hemen hemen hergün 😏 burda biri buz koy yazmıştı denedim o cok iyi geldi, ensene başının üstüne buz koymayı deneyebilirsin birde bilgin var mı bilmiyorum ama parol içilebiliyor gebelikte. bende pek işe yaramıyor parol ama buzu mutlaka dene
Asude967 Bende 16 haftalığım ılık banyo yapıyorum banyodan çıkarkende ayaklarımı soğuk suyla yıkıyorum ve eşime sık sık masaj yaptırıyorum gayet iyi geliyor
giyus06 valla canm benimde migrenim var bemde 20 haftalık hamileyim ilaç kullanmyrum parol bile içmiyorum ben agrımı parol bile gecrmez bi agrıdıgı zamanda 3 gün asla gecmez gecenlerde yine migren atagı geldi 2 dakkaya yüzümü ve ensemi sopsoguk suyla yıkadım yüzümü hic kurulamdm ama hic erinmeden 2 dkkaya bi kalktım yaptım bu dediğimi ve o kdar rahatladım ki bi dene derim belki sendede faydası olabilir
sensiz_214 giyus06 Allah şifa versin canım, bende kesinlikle ilaç kullanmak istemiyorum kullanmam da, dediğini deniyecem geçer inşallah 🙏
giyus06 sensiz_214 gerçekten hic erinmeden kaşk sopsoguk su ile yüzünü kulaklarını enseni güzelce yıka ve sakın silme yüzünü yüzünde kurusun su 2 dkka sonra kalk bida inan bama cok rahatlycaksın. gecmis olsun cok zor bas agrısı😔
slnko Ay sonuna kadar çektim şimdi 34. Haftadayım arada yine tutuyor önem trendyoldan migren ağrı taşı aldım mentollü bişey çok çok memnunum doktor onayıyla kullandım tabi agrı olunca ağrıyan yere enseme alnıma falan sürüyorum sürekli yanımda, bir bakın isterseniz daha uzun yolunuz var kesin çok işinize yarar