Nur1903 Nrgl12 merhabalar benim ilk gebeliğim ve ben 21. Haftada Gıdıklanma tarzında çok hafif hissettim 22. Haftamın ortasında artık tekmeleri hissetmeye başladım bende çok endişe etmiştim merak etmeyin 24 e kadar yolu varmış doktorum söyledi ben en net 22 de hissetmeye başladım🦋
minikbebeklerim Nrgl12 ilk gebeliğimde 21de hissettim bunda 15te. Bence sıkıntı yapmayın birde ilk hareketler çok az olduğu için farkedilemeyebiliyor ikinci hamilelik olunca belki de bebek hareketlerini tanıdığım için daha erken hissettim.
Derya933 Nrgl12 canım bende 21 den sonra hissetmeye başladım ufak ufak, 25 ten sonra tam olarak hareketleri anlayabildim 😌 endişe etme normal diyor doktorlar 🌸
Ruzgarinannesii Ben çok erken hissettim ilk gebeliğim 12. Haftada kasikta titreme gibi hisstemeye başladım şuan 24 haftalığız çok net artık karnım inip kalkıyor resmen
NurSema01 20+4teyiz elimi koyunca tekmelerini hissediyorum 15.haftadan beridir hissediyorum yaramaz oğluşumu 🥰😂
EB1661 Nrgl12 Buğün tam 20 haftalık 1 saat önce hissettim hala devam ediyo çok şükür Allahıma sabret kişisine göre değişiyo tabiki 🤲
Ensarmommy Ben 20 haftadan sonra hissettim. Şimdi 31 haftalık hamileyim yatarken daha çok hissediyorum otururken çok nadir
rumeysaa1 Nrgl12 17. haftada hissetmiştim şimdi 30 olduk🤲🏻 şuanlık hissetmemen normal çünkü kişiden kişiye değişiyormuş hissedeceksin sabret 🤲🏻😊
Leylaminannesi Canm ben 19 da hafif pt pt diye hiss ediyordum bazen hiss etmiyordum korkuyordum şükür 20 haftaya geçtim bugün ilk defa daha net hissediyorum ileri haftalarda dahada hiss ediliyor
Mennu Ben 17 ye girdim ilk gebeliğim biraz pit pit birşeyler oluyor ama bebek mi baska bişey mi anlayamiyorm. Boyle mi oluyor ilk başlarda. Aydinlatirsaniz sevinirim
Rmeysa_1661 Nrgl12 ilk gebeliklerde bu 22 haftayı buluyor. Benim 2. gebeliğim herkes erken hissedersin dedi 18 hafta yeni bitti anca hissetmeye başladım. Endişelenmeyin bir çikolata veya bir bardak meyve suyu içip 20 dakika uzanın ufak kıpırdanmalar ile kendini belli edecektir 😊
Deletedmom54 Nrgl12 Ben 16da titresim ,bagirsak hareketi gibi hissetmistim sonra kesildi bir daha 20de hissettim şu an 21 haftayım , devamli tekmeleri hissediyorum ve çok komik geliyor
Suprizyumurtam_3 Nrgl12 Ilk çocuğunuzla canm geç olabiliyor ilkler 20 haftadan sonra hissedersin 24 kadar yolu var
Nrgl12 Teşekkür ederim kızlar🥰 geç hissedildiğini biliyorum aslında da bazen merak ediyorum bazen de stres yapıyorum 😀